Shoppingtip: 4 tips til at handle garn på nettet

0

I 2016 er det mere og mere almindeligt at handle garn på nettet. Selvom der fortsat findes mange fysiske garnbutikker, så er danske forbrugere alligevel tilbøjelige til at handle garn hos en online forhandler. Har du også gjort dig tanker om at handle garn på nettet, bør du have et indblik i alt, hvad der er værd at vide. I den anledning får du skarpe 4 tips, som sikrer dig en god købsoplevelse.

1. Vælg en dansk forhandler af garn

Handler du fra din digitale enhed, så kan du i princippet handle fra webshops i hele verden. Dog kan det alligevel være en god idé at handle garn fra en dansk forhandler. Der er flere fordele ved at handle hos en dansk forhandler, som bl.a. omfatter følgende:

  • Hurtigere og billigere levering
  • Dansk kundeservice
  • Danske vilkår
  • Nemmere returnering
  • Bedre klagemuligheder
  • Sikker betaling

Selvom du også kan opleve nogle af overstående fordele hos en udenlandsk forhandler, så vil du alligevel være mest hensigtsmæssigt at vælge en dansk forhandler.

2. Vælg et anerkendt garnmærke

Vil du have garn i høj kvalitet, bør du holde dig væk fra de billige og ukendte mærker. Det er muligt at købe garn til faste lave priser i bl.a. Netto og Føtex, men kvaliteten er desværre ikke særlig høj. Skal du have kvalitet, så kan du bl.a. købe garn fra Gepard garn, Mayflower, DROPS, Hoooked eller Järbo. Der findes selvfølgelig også mange andre anerkendte mærker, men det er langt fra alle, der er lige så kvalitetsbevidste som Gepard garn.

Pris og kvalitet hænger typisk sammen. Hvis du vil have kvalitetsgarn, skal du altså være villig til at bruge de penge, som det kræver. Som udgangspunkt kan du altså forvente, at der er stor forskel på kvaliteten – afhængig af om du køber en garnnøgle til 10 kr. eller en garnnøgle til 40 kr.

Læs også: Det skal du vide om at handle på kredit

3. Læs kundeanmeldelser på nettet

Vil du undgå at blive snydt af en utroværdig webshop, så bør du bruge bare et par minutter på research. Skal du vurdere, hvorvidt en webshop er troværdig, bør du gå på udkig efter kundeanmeldelser. Disse anmeldelser kan du bl.a. finde på Trustpilot.dk, hvor danske forbrugere er flittige til at dele deres købsoplevelser med forskellige webshops. Det er hovedsageligt den ældre målgruppe (55+ år), som køber garn på nettet, og det er også dem, der skriver mange af anmeldelserne.

Selvom det ikke er alle kundeanmeldelser, der er lige pålidelige, kan anmeldelser alligevel give et retvisende billede af en garnbutik. Foretager du en simpel søgning på det pågældende brandnavn / virksomhed, kan du også læse, hvad der er blevet skrevet på andre medier – f.eks. nyhedsmedier, sociale medier m.fl

4. Undersøg om du kan få mængderabat på garn

Er du storshopper, og køber du ofte store mængder gang ad gangen, bør du undersøge, om du kan få mængderabat. Det er nemlig en realitet, at der er rigtigt mange online garnbutikker, der tilbyder mængderabat, hvis visse betingelser er opfyldt. Der er typisk mulighed for at få mængderabat, hvis man køber flere eksemplarer af samme slags. Der kan dog være stor forskel på, hvor meget man reelt set kan spare på garn.

Er du interesseret i garn og e-handel, kan du også læse om, hvordan Dennis Drejer har lykkedes med at sælge 90.000 km. garn. Det er en historie, som Ekstra Bladet har skrevet om for nyligt, som enhver vil kunne finde inspiration i: http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/26-aarige-dennis-staar-bag-millionforretning-har-solgt-90000-kilometer-garn/6071965

DEL

Leave A Reply