Webshoptip: Sådan skaber du en professionel B2B webshop

0

Ønsker du at sælge dine produkter til virksomheder i hele verden, skal du have en professionel b2b webshop. Skal det lykkedes dig at starte en b2b e-shop, behøves du ikke at være mere teknisk anlagt end gennemsnittet. Der skal nemlig ikke mere end ét modul til at etablere en b2b shop, som byder på høj brugervenlighed og professionalisme over hele linjen.

Få en effektiv b2b e-shop med dette modul

Navipartner.dk har gjort os opmærksom på et smart modul, som du kan benytte dig af, hvis du altid har drømt om at drive en b2b webshop. Det er nemmere end nogensinde før at sælge varer til andre virksomheder med dette modul. Du kan se mere om b2b webshop her, hvis du er blevet nysgerrig på mulighederne.

Du kan nu få udvidet din standard shop i Magento med det anerkendte modul. Vi vil gerne fremhæve, hvilke fordele der er ved denne populære løsning:

  • Mulighed for at oprette kundekonti direkte i shoppen (du kan oprette kunden, eller kunden kan oprette sig selv)
  • Professionel håndtering af betalings- og leveringadresser (systemet byder på professionel håndtering af betalings- og leveringsadresser – også hvis der er tale om to forskellige adresser)
  • Differentieret varevisning (du kan frit bestemme, hvilke varer du vil vise til dine kunder afhængig af den enkelte kundes præferencer)
  • Giv rabatter til specifikke kunder (du kan give eksklusive rabatter til specifikke kunder eller kundegrupper)

Ovenstående er blot nogle af de fordele, der er værd at huske på. Står en b 2 b webshop højt på din ønskeliste, kan du med garanti få dit ønske opfyldt. Har du søgt efter magento b2b, vil du vide, at der er mange muligheder. Sætter du pris på at holde det simpelt, kan vi anbefale dig at bruge det omtalte modul fra Navipartner.

spo

DEL

Leave A Reply