Virksomhedstip: Skab en grønnere arbejdsplads med plantevægge

0

En grøn arbejdsplads er ikke nødvendigvis en arbejdsplads, som har stort fokus på miljøvenlige løsninger. Det kan nemlig også være en arbejdsplads, som arbejder på at skabe en helt særlig atmosfære med planter.

Hvilke fordele er der ved plantevægge?

Der er rigtigt mange fordele ved plantevægge, som du skal kende til, hvis du står for at indrette din arbejdsplads. Det er ikke for sjov, at flere og flere virksomheder investerer i de såkaldte plantevægge, som tilsyneladende er kommet for at blive.

Plantevægge kan bruges både indendørs og udendørs, hvorfor der er rig mulighed for at dekorere både kontorlokaler og altaner. Plantevæggene bidrager positivt til det målbare indeklima, hvilket kommer både arbejdsgiver og medarbejdere til gode i form af øget produktivitet. Det er sågar med til at underbygge virksomhedens grønne profil, ligesom det er med til at give et bedre førstehåndsindtryk.

Det er også fordelagtigt at bruge plantevægge som rumdelere, da de kan være med til at sænke støjniveauet på en arbejdsplads med mange mindre arbejdsstationer. Plantevæggene bliver hyppigt brugt i både kantiner og i kontorlokaler.

Der er som regel ikke to plantevægge, som er ens, da man kan eksperimentere med mange forskellige stilarter, størrelser og lysmængder. Der bliver taget hensyn til den enkelte virksomhed og dens præferencer, når det handler om plantevalg m.v.

Det er meget nemt at passe og vedligeholde plantevægge, og det er selvfølgelig en af årsagerne til, at det er blevet en populær løsning blandt danske virksomheder. Der findes rigtigt mange forskellige løsninger, hvor du først og fremmest skal kende til følgende:

  • LivePicture
  • LiveDivider
  • Mosvægge

Købe eller leje plantevægge?

Du bør som repræsentant for en virksomhed overveje, om det bedst kan betale sig at købe eller leje plantevægge til arbejdspladsen. Det er en forholdsvis stor investering, hvorfor det ofte vil give god økonomisk mening at benytte sig af de tilgængelige lejemuligheder.

Gamst Danplant ApS har bl.a. specialiseret sig i udlejning af plantevægge, så du kan med fordel kontakte det danske firma, hvis ovenstående har vækket din interesse. Lejeprisen vil helt naturligt afhænge af flere faktorer, så du bør indhente et personligt tilbud.

spo

DEL

Kommentarerne er lukket.