Virksomhedstip: Optimering af interne lokalereservationer

0

spo

Driver du virksomhed, så ved du også, at det er nødvendigt at holde møder med både medarbejdere, leverandører og øvrige samarbejdspartnere en i gang i mellem. Det kan for store og mellemstore virksomheder være kompliceret at organisere et komplet møde, hvorfor det er oplagt at ty til revolutionerende softwareløsninger.

Investér i en softwareløsning og spar meget besvær

Der bliver optimeret på livet løs i de mange ambitiøse danske virksomheder, men det er tilsyneladende ikke alle, som har erfaret, hvordan man nemmere kan planlægge møder. Resource Central er navnet på en revolutionerende softwareløsning, som gør det nemmere end nogensinde før at planlægge møder og booke catering.

Resource Central giver dig og virksomhedens øvrige medarbejdere det komplette overblik over ledige mødelokaler. Det er tilmed muligt at benytte sig af forskellige søgemuligheder, da man kan søge efter både etage, afdeling og lokation. Disse søgemuligheder vil især gavne store og veletablerede virksomheder med mange medarbejdere. Klikker du på et af de ledige mødelokaler, vil du som regel blive præsenteret for både billeder, grafiske illustrationer og deadline for bestilling af catering.

Investerer du i den omtalte softwareløsning, så kan du spare mange ressourcer på mødeplanlægning i fremtiden. Det er dermed en løsning, som vil gavne langt størstedelen af alle virksomheder.

Conference room management (læs alt om mulighederne på denne hjemmeside)

Book mødelokaler via smartphones og tablets

Du behøver ikke længere at have en computer ved din side, hvis du ønsker at booke et ledigt mødelokale. Det kan du nemlig gøre via din smartphone eller tablet. Således kan du nemt og hurtigt planlægge møder på farten, da du blot skal have din digitale enhed ved hånden.

Alt tyder på, at professionel mødebooking via softwareløsninger bliver mere og mere udbredt, så hvorfor ikke hoppe med på vognen? Det er jo aldrig en dårlig ting at være et skridt foran konkurrenterne.

DEL

Kommentarerne er lukket.