Virksomhedstip: Kunsten at skabe en sælgende animationsvideo

0

Spo1

Et stigende antal danske virksomheder bruger animationsvideoer til at markedsføre deres produkter og / eller ydelser. Er du virksomhedsejer, og vil du gerne ud over stepperne med din forretning, så skal du overveje at få produceret en animationsvideo.

At skabe en sælgende animationsvideo kan godt være lidt af en udfordring, da det ikke blot handler om at finde nogle sjove animationer og tilføje en smule tekst.

Fire gode tips

I dette afsnit får du fire gode tips til at skabe en effektiv animationsvideo, som dine potentielle kunder vil bruge tid på at se og reflektere over.

  1. Brug en dygtig speaker – En ellers velproduceret animationsvideo kan ende med at blive en stor fiasko, hvis du ikke har allieret dig med en dygtig speaker. Det er altafgørende, at du finder en speaker, som signalerer troværdighed og professionalisme, så dine potentielle kunder får et godt indtryk af din virksomhed. Bed altid om at se referencer, før du indgår en aftale.
  2. Vær kortfattet – Ingen animationsvideoer er ens, men langt de fleste videoer har det fællestræk, at de varer mellem 30 og 120 sekunder. Publikum vil hurtigt miste interessen, hvis videoen er alt for lang, hvorfor videoens varighed helst ikke skal overstige 120 sekunder.
  3. Brug underlægningsmusik – En god animationsvideo skal appellere til følelserne, og det er netop her, hvor brugen af underlægningsmusik kommer ind i billedet. Det er et faktum, at reklamer der spiller på forskellige følelser generelt er mere effektive end andre reklamer.
  4. Outsourc produktionen – Det er ikke verdens nemmeste opgave at producere en effektiv animations video, men der er jo heller ingen, der siger, at du selv skal stå for selve produktionen. Såfremt videoproduktion ikke hører til blandt dine spidskompetencer, bør du indhente et godt tilbud fra et kompetent firma.

Onekeystory kan hjælpe med at skabe forbindelse til dine kunder ved brug af animationsvideoer. Kontakt virksomheden for at høre mere om dine muligheder.

DEL

Kommentarerne er lukket.