Virksomhedstip: Disse tiltag skal du implementere i dit nye byggefirma

0

Betalt indhold

Det kræver sin mand at få succes i byggebranchen, da det er en branche, som er præget af hård konkurrence og mange udfordringer, men der er selvfølgelig ingen grund til at give op på forhånd. Her bliver du præsenteret for en håndfuld tiltag, som du bør implementere i dit nystartede byggefirma, hvis du gerne vil komme så godt fra start som muligt.

Gør brug af en professionel print- og kopiløsning

Konica Minolta, Business Solutions Denmark A/S er et af de firmaer, som har succes med at tilbyde forskellige løsninger til byggefirmaer. De mange løsninger gør det muligt for dig at optimere din virksomheds processer og fokusere på din kerneforretning. Du har eksempelvis mulighed for at få glæde af en professionel print- og kopiløsning. Uovertruffen printkvalitet, nul tonerspild og effektiv produktion af tegninger er nogle af de fordele, man kan opnå ved at benytte de specialiserede løsninger.

Du kan se mere her, hvis ovenstående har fanget din interesse.

Tegn den obligatoriske byggeskadesforsikring

Etablerer du et byggefirma, så skal du vide, at du ifølge lovgivningen skal tegne en byggeskadesforsikring. Denne forsikring dækker alvorlige byggeskader, utætte tage og en række andre forhold. Du er som bygherre ansvarlig for byggeprocessen, hvorfor du har pligt til at tegne den omtalte forsikring.

Der er helt overordnet to grunde til, at man har indført denne forsikringsordning:

  1. Et ønske om at nedbringe antallet af byggeskader
  2. Et ønske om at beskytte forbrugerne mod ekstra omkostninger og besvær

Stort set alle byggerier er omfattet af byggeskadesforsikringen, herunder boliger til helårsbeboelse og udlejningsboliger. Fritidshuse og timeshare lejligheder er til gengæld ikke omfattet af forsikringen.

Lej maskiner og udstyr

De færreste nystartede bygherrer har mulighed for at investere mange hundredetusinde eller sågar millioner kroner i nye maskiner og udstyr. Det skal dog ikke gøres til et større problem end højst nødvendigt, da det er muligt at leje langt det meste. Få et lille indblik i, hvad du kan leje til dit byggefirma:

  • Lifte
  • Arbejdsplatforme
  • Stilladser
  • Varevogne
  • Letvogne
  • Containere

Foretrækker du at leje maskiner og udstyr frem for at købe det, så læs mere her. Du kan indhente priser på nettet, hvis du ønsker at kende de aktuelle lejepriser. Benytter du dig af de tilgængelige lejemuligheder, så slipper du for at skulle optage et stort lån i banken. Dan dig et overblik over de tilstedeværende fordele og ulemper ved henholdsvis leje og køb, før du træffer et valg. Husk i den forbindelse at tage højde for det økonomiske aspekt.

DEL

Kommentarerne er lukket.