Varmetip: Sådan får du fingrene i den bedste radiator til hjemmet

0

Det er alfa omega, at du føler dig varm og tryg i dit eget hjem, da kulde hverken gør noget godt for indeklima eller helbred. Det er nemmest at varme private hjem op med radiatorer, så du bør også købe radiatorer til dit hjem.

Valg af radiator til hjemmet

Der findes mange hundrede forskellige radiatorer, så hvordan skal du kunne finde den helt rigtige radiator til dit hjem? Det er et ualmindeligt godt spørgsmål, men der er heldigvis hjælp at hente.

DBVVS ApS har gjort det nemt for dig at finde din ideelle radiator med udgangspunkt i en håndfuld væsentlige kriterier. Der er tale om følgende kriterier:

  • Højde
  • Længde
  • Kvadratmeter (størrelsen på rummet)
  • Tykkelse

Der findes både større og mindre radiatorer, hvorfor det er nemt at varme både soveværelser, kontorer, stuer og børneværelser op. Der er store prisforskelle på radiatorer på det danske marked, da priserne kan svinge fra få hundrede kroner til flere tusinde kroner.

Fordele ved radiatorer

Der er mange fordele ved radiatorer, som efterhånden er at finde i langt de fleste moderne hjem. Du kan også udstyre dit hjem med nye og effektive radiatorer, hvis du og husstandens øvrige beboere har svært ved at holde varmen i de kolde måneder. De vigtigste fordele ved radiatorer vil blive gennemgået herunder:

  1. Trækgener kan mindskes betydeligt (hvis radiatoren er monteret under et vindue)
  2. Det er nemt at opdage utætte rør (fordelagtigt at opdage eventuelle utætheder så hurtigt som muligt)
  3. De er billige i indkøb (der findes mange prisvenlige radiatorer online)

Der er også få ulemper ved radiatorer, som du skal kende til, hvis du sætter pris på at have et ordentligt beslutningsgrundlag. Den største ulempe er, at en radiator optager plads i rummet, hvilket helt naturligt vil påvirke indretningsmulighederne. Du skal desuden være bekendt med, at det er svært at gøre rent bag en radiator.

image006 (1)

DEL

Kommentarerne er lukket.