Underholdningstip: Derfor skal du købe en DAB+ radio

0

Spo1

Længes du efter underholdning i hverdagen, så skal du overveje at købe en DAB+ radio, så du kan lytte til god musik, følge med i nyhederne og blive underholdt af de mange dygtige radioværter.

I denne guide opfordrer vi dig til at købe en DAB+ radio frem for en almindelig DAB radio, idet der er en række fordele ved plus-udgaven. Dette vil vi selvfølgelig komme meget mere ind på i guiden, hvorfor du bør læse med.

Den primære forskel på DAB og DAB+

Du tager fejl, hvis du tror, at DAB og DAB+ er akkurat det samme, for det er det ikke helt. For få år siden blev systemet nemlig omlagt for at gøre plads til flere kanaler og informationer. Det nye system går under navnet DAB+ – erstatning for det gamle DAB system. Systemet trådte i kraft d. 1. oktober 2017.

Førnævnte omlægning af systemet betyder, at du højst sandsynligt ikke kan modtage alle radiokanaler, hvis du er indehaver af en traditionel DAB radio. Ergo er du nødt til at købe en DAB+ radio, hvis du skal være med på beatet. Du ønsker jo ikke at gå glip af din foretrukne radiokanal, vel?

Du kan finde din ideelle dab radio (almindelig eller plus-udgave) på nettet.

Hvad koster en DAB+ radio?

Der findes rigtig mange forskellige DAB+ radioer, hvorfor prisen naturligvis varierer en hel del. Dog har vi erfaret, at langt de fleste nyere radioer koster et sted mellem 400 og 900 kr. For at få mest muligt for pengene anbefaler vi dig at tage et kig på radioerne fra Soundmaster, Denver, König og Philips, som byder på nogle fremragende radioer til fornuftige priser.

I dag er det sågar muligt at købe radioer med indbygget bluetooth funktion. Disse radioer er en anelse dyrere end gennemsnittet, men vi mener, at de ekstra penge er givet godt ud. Bluetooth funktionen gør det nemlig muligt at streame musik via tjenester som Spotify, Youtube, Tidal og mange andre tjenester.

DEL

Kommentarerne er lukket.