Uddannelsestip: Tag på højskole i udlandet

0

HandelTips.dk offentliggøre denne gang sit første uddannelsestip, som er henvendt til alle unge og voksne, som drømmer om at tage på højskole. Tippet skal dog hovedsageligt handle om, hvorfor man med fordel kan tage på højskole i udlandet, hvor du kan blive mange oplevelser rigere.

Derfor er højskole i udlandet så eftertragtet

Det er ikke helt uden grund, at der er flere og flere voksne og unge, der vælger at tage på højskole i udlandet. Har man besluttet sig for at tage på højskole, så kan man sagtens finde en dansk højskole. Det er dog ingen hemmelighed, at der er noget helt unikt forbundet med at opleve højskolelivet i udlandet.

Det er ikke gratis at tage på højskole, men det er ikke desto mindre en investering, der er givet godt ud. Vælger du en af de mange højskoler i udlandet, så kan du kombinere skole og ferie. Den primære målgruppe er unge og voksne i aldersgruppen 18-23 år. Dog kan man sagtens deltage, selvom man ikke falder ind under denne aldersgruppe.

Zanzibar Højskolen er en højskole for voksne og unge. Har du altid drømt om at gå på højskole i udlandet, så tag til zanzibar og gør din drøm til virkelighed. Kast dig ud i det og oplev afrika på nærmeste hånd.

Læs mere på deres side, hvis du er blevet nysgerrig på, hvad et højskoleophold i Zanzibar, Afrika indebærer.

Sådan tilmelder du dig et højskoleophold

Er du overbevist om, at højskole i udlandet er noget for dig, så kan du tilmelde dig et højskoleophold allerede i dag. Zanzibar Højskolen tilbyder start i både februar og august, hvor du skal sørge for at tilmelde dig i god tid. Der er desuden mange praktiske ting, man skal have styr på, før man drager afsted på eventyr til udlandet. Du skal bl.a. sørge for at få de nødvendige vaccinationer, få styr på dine forsikringer og meget mere.

spo

DEL

Leave A Reply