Transporttip: Sådan kører du gratis med Uber

0

Bor du i København, og er du afhængig af offentlig transport i din dagligdag? I så fald bør du overveje at køre med Uber, hvor du opnår mange fordele. Du har endda mulighed for at købe med Uber helt gratis, hvis du følger mit simple tip. I artiklen vil jeg også introducere dig for, hvordan du kan tjene penge ved at køre for Uber.

Brug en Uber rabatkode og få 100 kr. til kørsel

Er du bosat i Hovedstadsområdet, så har du med høj sandsynlighed hørt om Uber. Det er et forholdsvis nyt koncept, som på rekordtid er blevet et stort hit. I årevis har der været kritik af de københavnske taxafirmaer, hvorfor der har været efterspurgt et bedre alternativ. Uber er både billigere og smartere end de fleste taxafirmaer – og andre former for offentlig transport på den sags skyld. Ønsker du at bestille et lift, skal du blot finde din smartphone frem fra lommen. Med få klik på din smartphone kan du bestille et lift, så du kan komme fra A til B på kort tid – og til en fair pris.

Vil du have din første tur helt gratis, så skal du først og fremmest oprette en brugerprofil. I den anledning skal du indtaste og indløse en rabatkode til Uber. Bruger du en rabatkode, vil du få 100 kr. til kørsel. Det er en glimrende rabatmulighed, som enhver person bør benytte sig af. Du kan nemlig teste konceptet uden at skulle betale fra egen lomme.

Det tager sammenlagt 2-4 minutter at oprette en brugerprofil og indløse en Uber rabatkode. Herefter er du klar til at bestille dit første lift. Det kan du naturligvis gøre på alle ugens dage – også om natten.

Tjen gode penge som Uber chauffør

Kunne du tænke dig en større månedlig indtægt, så kan du overveje en karriere som chauffør. Har du blot et gyldigt kørekort og en bil til rådighed, så er der gode muligheder for, at du kan blive Uber chauffør. Der bliver nemlig kun stillet ganske få krav, hvilket gør det meget attraktivt. Der er allerede omkring 2.000 danske chauffører, som kører for Uber i København. I fremtiden er det ikke usandsynligt, at Uber vil udvide til andre danske storbyer – f.eks. Aalborg, Aarhus og Odense.

Bliv Uber chauffør, hvis du ikke er bange for at varetage et anderledes og spændende job. Du kan være helt sikkert på, at du vil møde mange forskellige personligheder og vidt forskellige nationaliter. Som chauffør bestemmer du selv, hvornår du vil køre, og hvor mange ture du vil køre på en dag. Har du kun tid til at køre i weekenden, så står det dig frit for at holde fri i hverdagene. Der er altså tale om et fleksibelt job, hvor du selv står for at planlægge din dag. Er du arbejdsom, og kører du mange ture hver måned, så kan du indkassere en rigtig fin løn.

spo

DEL

Leave A Reply