Transporttip: El løbehjul – Disse ting skal du se efter, før du køber

0

Når du skal købe et el løbehjul, er der mange ting, du skal se efter. Prisen, motorstørrelsen, hjultype og rækkevide er blot nogle af de faktorer, der spiller ind, når du vælger el løbehjulet. Kvaliteten er også en vigtig faktor at have med i overvejelserne. I denne artikel fortæller vi dig mere om de ting, du skal huske på, inden du investerer i et el løbehjul.
Denne artikel er lavet i samarbejde med bedsteløbehjul.dk, som anmelder de forskellige el løbehjul på markedet. Du kan se anmeldelser her.

Prisen

El løbehjul koster typisk mellem 2.000-12.000 kroner. Du kan finde el løbehjul til en billigere pris, men det er ofte el løbehjul af dårligere kvalitet. Det er derfor en god idé at investere i et el løbehjul af høj kvalitet, selv om det betyder, at du skal ud og spendere lidt flere penge. Men der findes også mange gode el løbehjul i mellemklassen.

Motorstørrelse

Motorstørrelsen er en af de vigtigste faktorer, du skal se efter, når du køber el løbehjul. Motorstørrelsen påvirker el løbehjulets hastighed og acceleration. En el løbehjuls motor kan have en størrelse på mellem 250 og 750 watt. De fleste el løbehjul har en motor på 350-500 watt.

Hjultype

Der findes el løbehjul med forskellige hjultyper. De fleste el løbehjul har enten almindelige punkterfri plastik hjul eller luft gummi hjul. De fleste el løbehjul har dog almindelige plastik hjul, da de er billigere end luft gummi hjul. Men du får en langt mere jævn og behagelig tur med el løbehjul, der har luft gummi hjul.

Rækkevide

El løbehjulets rækkevidde afhænger af dens motorstørrelse og batteristørrelse. Et el løbehjul med en mindre motor og et lille batteri har en kortere rækkevidde end el løbehjul med større motor og batteri. El løbehjulets rækkevidde kan variere fra 10 kilometer til over 100 kilometer. Så hvis du skal bruge et el løbehjul til at pendle til og fra arbejde, er det en god idé at investere i et el løbehjul med en stor rækkevidde.

Kvalitet

Det er vigtigt at købe el løbehjul af høj kvalitet. Der findes mange el løbehjul på markedet, men ikke alle el løbehjul er lavet af god kvalitet. Du kan finde el løbehjul i alle prisklasser, men el løbehjul der koster lidt mere, er ofte af bedre kvalitet. Så hvis du vil have et el løbehjul, der holder i mange år og har en god rækkevidde, er det en god idé at spendere lidt ekstra på el løbehjulet.

DEL

Kommentarerne er lukket.