Træningstip: Optimér din træning med disse gode råd

0

Bruger du, ligesom tusindvis andre danskere, også mange timer om ugen i fitnesscenteret, på crosstraineren derhjemme eller på en løbetur i det fri? Og er du ligeledes interesseret i at få så meget som muligt ud af denne? Hvis dette er tilfældet, kan du her få nogle tips og tricks til, hvordan du opnår dette og optimerer din træning så meget som muligt.

Opvarmning, opvarmning og mere opvarmning

De fleste som har bare en smule kendskab til træning, ved med stor sandsynlighed ligeledes, at en god træning kræver en god opvarmning. Men opvarmningen er ikke kun vigtig for at undgå skader. Med en god, stabil og grundig opvarmning, optimeres kroppens vilkår for en god træning. Her smøres bl.a. leddene. Får man desuden pulsen godt op, kan det have stor betydning for ens udholdenhed under træningen, der hermed kan forstærkes.

En metode til at få kroppen gennemvarmet, som mange benytter sig af, er den berømte massagepistol. Denne kan aktivere musklerne godt og grundigt, og med et hav af forskellige funktioner, kan der nemt findes en massagepistol, som passer til netop dine behov. Er du interesseret i at undersøge dette marked nærmere, så kan der tages et kig på Forbrugsguiden.dk.

Doping?

Doping og lignende præstationsfremmende stoffer, diskuteres ofte inden for træning og sport. Midler som proteinshakes og -pulver, kaffe og andre koffeinholdige sager samt kreatinkapsler er alle midler, som sælges i stor stil. Disse indtages, for at fremme træningspræstationen, og dermed for at opnå større muskelmasse eller større forbrænding. Inden for sportsverdenen er der meget strikte regler for, hvad der tæller som doping, og hvad der ligeledes ikke gør. Men for ‘almindelige’, ikke-professionelle mennesker, som blot bruger træningen som en hobby og selvforkælelse, kan nogle midler – og særligt de førnævnte – være ufatteligt behjælpelige. Nogle gange skal der eksempelvis ikke mere end en kop kaffe til at få en op af sofaen, ud af døren og mod træningscenteret. Mange synes ligeledes, at proteinshakes er en luksus, og bruger en god proteinshake som motivation for at komme afsted. Så selvom mange præstationsfremmende midler langt fra kan anbefales, så kan andre på den anden side være en god måde, at holde sig i gang. Og nogle kan, som man ser det med proteinpulver og det der ligner, endda være med til at skabe resultater træningsmæssigt. Der skal dog naturligvis altid tages forbehold og undersøges personligt, om det er fordelagtigt for det eksakte individ.

DEL

Kommentarerne er lukket.