Træningstip: Disse træningsmaskiner egner sig bedst til hjemmebrug

0

Man kan efterhånden købe alle tænkelige træningsmaskiner til hjemmet, men det er ingen hemmelighed, at ikke alle maskiner egner sig til hjemmebrug. Der er i hvert fald nogle enkelte maskiner, som fylder så meget, at de er mere eller mindre umulige at finde plads til.

Denne artikel er skrevet til dig, som går med tanker om at indrette dit helt eget fitnessrum – altså et såkaldt hjemmefitness. Det kan du overveje at gøre, hvis du gerne vil kunne træne uanset tid og sted. Er du overbevist om, at hjemmetræning passer bedst til dit temperament, så afmeld dit fitnessabonnement og læg en plan for, hvordan du vil indrette dit hjemmefitness.

Romaskine

Drømmer du om at blive slankere, stærkere og mere udholdende, så skal du naturligvis købe en romaskine. Roning er nemlig en ualmindeligt effektiv træningsform. Blandt de bedste maskiner til fedtforbrænding finder man netop romaskinen med en anslået forbrænding på 600 kalorier i timen.

Foruden at forbrænde mange kalorier kan du glæde dig over, at roning er yderst givende for dine arme og din overkrop. Du kan i øvrigt forvente at få en pænere holdning med denne motionsform. Der er altså mange gode grunde til at gå på udkig efter en moderne romaskine til hjemmet.

En romaskine er yderst velegnet til hjemmebrug, idet maskinen nemt kan foldes sammen eller stilles op ad væggen, så den ikke fylder alverden.

Motionscykel

Er du på jagt efter et alternativ til den populære romaskine, så fortjener du at hilse på den folkekære motionscykel. Sammenligner man roning og cykling, så vil man nok nå frem til den konklusion, at man forbrænder flere kalorier med roning end cykling, men det betyder ikke, at en motionscykel ikke er en god investering. Der er i hvert fald al mulig god grund til at bestille en motionscykel, hvis man er helt vild med cykling.

Man forbrænder omkring 500 kalorier i timen ved at cykle på en motionscykel. Motionscyklen fylder betydeligt mindre end både løbebåndet og crosstraineren, hvorfor det er en fin maskine til hjemmet.

Stepmaskine

Stepmaskinen er muligvis den mest pladsbesparende træningsmaskine på markedet. Du skal overveje at købe denne maskine, hvis du gerne vil træne dine baller, lægge og lår – og hvis du vil forbrænde omkring 650 kalorier i timen. Det er en kendsgerning, at maskinen er betydeligt mere populær blandt kvinder end mænd, men det skal ikke afholde dig fra at kaste dig ud i det, hvis du er mand. En stepmaskine er en glimrende fælles investering for par, da den kan bruges af både mænd og kvinder.

DEL

Kommentarerne er lukket.