Sundhedstip: Uundværlige redskaber til hjemmebrug

0

image006 (1)

Du behøver ikke nødvendigvis at opsøge din læge hver eneste gang, du har det lidt skidt, da du faktisk kan klare mange ting på egen hånd. Det vil i den forbindelse være nyttigt at købe forskellige redskaber til hjemmebrug, så du kan slippe din indre læge løs.

Stetoskop

Det er fordelagtigt at have adgang til et stetoskop i hjemmet, da du derved har mulighed for at opfange lyde fra kroppen – ikke mindst i forhold til hjerte og lunger. Det er let som en leg at betjene et stetoskop, men det er selvfølgelig afgørende, at du ved, hvad du skal lytte efter. Opfanger du nogle alarmerende lyde fra din krop, kan du overveje at kontakte din læge.

Blodtryksmåler

”50 % af borgerne i aldersgruppen 55-64 år lider af blodtryksproblemer” – Hospitalsenheden Vest.

Det er blot med til at understrege, hvor mange mennesker, der rent faktisk lider af blodtryksproblemer herhjemme. Du lider måske også af blodtryksproblemer og bør derfor overveje at købe en blodstryksmåler.

Hvad enten du døjer med for højt eller for lavt blodtryk, vil en blodtryksmåler være et uundværligt redskab for dig i det daglige.

Hjertestarter

Du kommer (7-9-13) måske aldrig til at bruge en hjertestarter, men du bør alligevel overveje, om det ikke er en god idé at have en hjertestarter i hjemmet. De veludviklede hjertestartere har reddet adskillige liv gennem tiden, hvorfor der ikke er grundlag for at betvivle effekten.

Hjertestarteren er simpel at betjene, så du og dine nærmeste vil også kunne få glæde af den, hvis uheldet er ude.

Øretermometer

Feber eller ej? Det får du nemmest svar på ved at købe et øretermometer, som netop er udviklet til formålet. Det kan i mange forskellige situationer være nyttigt at klarlægge, hvorvidt man har feber eller ej.

Det er ikke alle øretermometre, som er lige nøjagtige, hvorfor du skal være meget opmærksom, når du skal købe et nyt øretermometer.

DEL

Kommentarerne er lukket.