Spiltip: Sådan vælger du den bedste smartphone, hvis du elsker gaming

0

Der er tre ting, som er vigtigt, når du skal se efter den bedste smartphone til at game på: CPU, GPU og RAM. CPU står for Central Processing Unit og udfører instruktioner i telefonen. GPU er grafikprocessor, som bruges til at vise tredimensionel grafik, og RAM står for Random Access Memory og er computerens arbejdshukommelse. For alle tre gælder det naturligvis, at jo højere og bedre tal, desto bedre er telefonen også at game på. RAM bør minimum være på 4 GB.

Herudover er der nogle andre faktorer, du skal se på såsom skærmstørrelse, batteriets levetid, stik til headset og selvfølgelig også pris i forhold til, hvad du får for pengene. Når du sparer penge, kan du spille på live casinoer, som har ingen eller meget lille indflydelse på CPU-forbruget på din telefon, så det kan du sagtens gøre på en billig telefon. Alt, hvad du behøver, er en god internetforbindelse og penge til at spille for.

Gambling

Apples iPhones

Apple tilbyder to gode iPhone, som er gode at spille på. Den ene er iPhone XS Max, som er Apples hidtil største smartphone. Den har en skærmstørrelse på 6,6” – til sammenligning har en iPad en skærmstørrelse på 9,7” og den kun tre år gamle iPhone 7 Plus en skærm på 5,5”. Lillebroren iPhone XR er et lidt billigere og mindre alternativ med en skærm på 6,1”. Begge telefoner har såkaldt A12 Bionic-system, hvilket kort fortalt betyder at telefonerne både er hurtigere og på samme tid bruger mindre energi. Det er en fordel i forhold til gaming, hvor spillene bliver stadigt mere avancerede. Ulempen ved Apples telefoner er deres manglende fleksibilitet i forhold til deres økosystem – altså de øvrige produkter og services som en virksomhed tilbyder – da det ikke er open source som for eksempel Androids telefoner. XS Max har 4GB RAM, mens XR har 3GB.

Samsung Galaxy

Samsung har lanceret smartphonen Galaxy S9 Plus med en stor skærm på 6,2”. Telefonen har hele 6GB RAM og et såkaldt AMOLED-displayteknologi, som giver bedre og mere naturlige farver end for eksempel LCD-skærme. Det er særligt fedt, når man spiller, så de flotte grafiske detaljer fremstår klart. Har man ikke råd til den nyeste – og dyreste – Samsung Galaxy, er Galaxy Note 8 et glimrende alternativ. Faktisk er skærmen en smule større (6,3”), og der er samme antal RAM i. Samsung smartphones har et gamingcenter, hvor man kan gemme spil og kategorisere dem.

Razer Phone 2

Razer smartphonen er måske ikke det mest kendte brand, men den er nok den mest veldesignede, hvad gaming angår. Den har en skærmstørrelse på 5,7”, hele 8GB RAM og helt fantastisk billedkvalitet. Herudover har den Dolby Atmos surroundlyd, og Snapdragon 845-processoren gør den helt utroligt hurtig. Telefonen er ikke så god til hverdagsbrug, fordi den er lidt uhandy, og et minus i forhold til spil er også, at den ikke har separat stik til høretelefoner.

DEL

Kommentarerne er lukket.