Sparetip: Få et overblik over de dage med de bedste tilbud

0

Elsker du også gode tilbud? Der er næsten ikke noget bedre end at spare en masse kroner ved at købe på tilbud, og det er blandt andet derfor, at dage som for eksempel Black Friday er blevet så populære.

I denne artikel vil du få tre gode råd til, hvornår du med fordel kan købe ind og finde de bedste tilbud.

Black Friday

Som nævnt i det forrige afsnit, så er Black Friday én af de dage, hvor butikkerne går tilbudsamok. Her finder du et væld af gode tilbud i både fysiske butikker og webshops.

Denne mærkedag startede i USA tilbage i 2005, og Black Friday falder altid på den første fredag efter Thanksgiving, hvilket ofte er den sidste fredag i november.
Der skulle dog gå 8 år før handelsdagen rent faktisk også blev markeret i Danmark, hvor de første webshops tog det til dig i 2013. Herefter er salget af varer på denne dag blot steget og steget for hvert år, der er gået.

Denne handelsdag er nu også blevet virkeligt populær herhjemme i Danmark, og i 2017 blev der igen sat rekord for, hvor meget vi danskere spenderede på gode tilbud. I dette år købte danskerne nemlig ind for hele 2,1 milliarder kroner.

Rigtig mange danskere bruger denne mærkedag til at tyvstarte med handlen af julegaver, så hvis du også vil spare penge på den dyre jul de næste mange år, så kan du med stor fordel også handle mange af dine julegaver på denne dag.

Januarudsalg

Når du har sparet penge på julegaverne ved at købe ind på den sidste fredag i november, så kan du lige så godt også spare penge efter julen. Dette er ofte en stram tid rent økonomisk, og derfor vælger mange mennesker at udnytte de såkaldte ’januarudsalg’.

Her kan man ofte finde en masse gode tilbud på alt fra tøj og sko til støvsugere og computere.
Så hvis din jul også var dyr, så kan du have stor glæde af at holde øje med alle de gode tilbud, som man ser i starten af hvert år.

Køb efter sæson

Et andet godt råd er, at man bør købe efter sæson. Der er nemlig visse ting, som langt de fleste køber på et specifikt tidspunkt af året, og dette er ofte enten om sommeren eller om vinteren. Herunder kan du se nogle eksempler på sæsonvarer, som ofte bliver sat ned i sommer- eller vintermånederne.

Sommer:

  • Grill og grilludstyr
  • Terrasse- og havemøbler
  • Badebassiner
  • Shorts og andet sommertøj

Vinter:

  • Ski
  • Vinterjakker
  • Julepynt

Så hvis du skal have en ny grill, så vent til juni, og hvis du vil have nogle nye ski, så vent til januar. Derved kan du nemlig også spare en masse penge ved at købe sæsonens varer.

DEL

Kommentarerne er lukket.