Sommertip: Få en vedligeholdelsesfri badebro

0

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, hvorfor det er på tide at dele årets første (men ikke sidste) sommertip, som denne gang skal handle om badebroer. Du kan gøre din bolig sommerklar ved at få opført en flot badebro, som ikke kræver løbende vedligeholdelse. Det kan du læse meget mere om i dette sommerlige blogindlæg.

Professionel opført badebro – Indhent tilbud i dag

Drømmer du om en professionel opført badebro, så kan du gøre klogt i at indhente tilbud fra en virksomhed, som har specialiseret sig i at opføre badebroer. Pro-Bro er en af de virksomheder, du kan kontakte, hvis du vil gøre din drøm om en badebro til virkelighed.

Pro-Bro vil glædeligt udarbejde et godt tilbud til dig, som ønsker en badebro eller bådebro, som er udført af saltvandsbestandig aluminium kombineret med planker af træ eller anden træsort. Den omtalte virksomhed giver hele 5 års garanti på gennemtæring af broens aluminium.

Eksempel – 102 meter lang badebro i Horsens

Du har intet at miste ved at indhente et uforpligtende tilbud, da du er i din frie ret til at takke nej, hvis tilbuddet ikke lever op til dine forventninger.

spo

DEL

Kommentarerne er lukket.