Sommertip: 7 must-have gadgets til sommeren

0

Sommer er en årstid, som langt de fleste elsker. Årstiden er bl.a. forbundet med sol, afslapning og kolde drinks. Vil du også have det optimale ud af din sommerferie, så skal du selvfølgelig købe de helt rigtige gadgets. I artiklen omtaler vi 7 must-have gadgets til sommeren, som vi varmt kan anbefale dig at kigge nærmere på.

1. Vooni Retro Speaker

vooni retro speaker

Uanset om du befinder dig i din have, på altanen, ved poolen eller et helt fjerde sted, så skal du selvfølgelig kunne lytte til din yndlingsmusik. Det kan du f.eks. gøre med en Vooni Retro Speaker, hvor du ikke er afhængig af stikkontakter og ledninger. Kort og godt kan du tage din Vooni Rtro Speaker med dig overalt, og du kan endda bruge den som ekstern oplader.

Læs mere her

2. Pizzaslice Luftmadras

pizzaslice luftmadras

Der er ingen grund til at købe en traditionel luftmadras, når man kan få fingrene i en pizzaslice luftmadras. Elsker du pizza, så vil du blive vild med denne luftmadras, der er formet og designet som en pizza. Vi kan dog ikke garantere dig for, at du ikke vil få lyst til pizza, hvis du ligger dig ud på den skønne luftmadras.

Læs mere her

3. Citronella Røgelsesspiral

citronelle røgelsesspiral

Befinder man sig i naturen, så kan det være svært at gardere sig imod dårlige lugte. Det er i den anledning, at en røgelsesspiral kommer ind i billedet. Spiralen kan brænde i op til 24 timer og byder på en frisk og indbydende duft. Ydermere er spiralen effektiv til at holde haven og andre områder fri for myg.

Læs mere her

4. Cool Plate

cool plate

Skal din mad holde sig frisk og kølig, når du f.eks skal på picnic, så skal du opbevare dine madvarer i denne Cool Plate. Denne Cool Plate byder på et beskyttende låg og en bakke med køleelement. Denne gadget er også rigtig praktisk, når der skal anrettes sushi eller oste på en delikat måde.

Læs mere her

5. Oppustelig Loungesofa

oppustelig loungesofa

Her har vi årets (måske) største hit inden for gadgets til sommeren. Der er tale om en oppustelig loungesofa, som er blevet revet ned fra hylderne denne sommmer. Du kan få glæde af din oppusteligw loungesofa, når du skal slappe af i poolen, i havet eller i parken. Det er en meget populær gadget, som kan købes i rigtigt mange flotte farver.

Læs mere her

6. Transportabelt Badmintonsæt

transportabelt badmintonsæt

Skal du udfordre dine venner, familiemedlemmer eller kollegaer i et sæt badminton, så kan du overveje at købe et transportabelt badmintonsæt. Med dette sæt kan du spille badminton uanset tid og sted. Sættet indeholder både net, bolde og ketsjere. Med andre ord får du leveret alt, hvad du skal bruge, hvis du gerne vil vise dine medmennesker, hvor dygtig du er til at spille badminton.

Læs mere her

7. Cool-Well Kølebrønd

cool-well kølebrønd

Her er endnu et must-have gadget, der er specielt populært blandt mandlige forbrugere. Takket være den fantastiske opfindelse bag Cool-Well Kølebrønd er det muligt at køle op til 24 dåser og en vinflaske under jorden. Dermed behøves du aldrig mere gå i panik, hvis du er løbet tør for plads i køleskabet.

Læs mere her

spo

DEL

Leave A Reply