Skoletip: Danskerne har udsigt til mere digitale skoler

0

Spo1

Digitalisering er et begreb, der bliver brugt i både forretnings- og uddannelsesmæssige sammenhænge. Du har ret til at have din helt egen holdning til digitalisering af skoler og gymnasier, men du bør om ikke andet indstille dig på, at de danske skoler bliver mere digitale i fremtiden.

EU-Kommissionen har for år tilbage meldt ud, at de ville have mere digitale skoler. Den udmelding faldt i god jord hos danskerne, som kunne se (og fortsat kan) se frem til, at undervisningen bliver endnu mere digital.

Digital undervisning er vejen frem

Der er fortsat mange, som stiller spørgsmålstegn ved, om digital undervisning mon er vejen frem, men det bør man som udgangspunkt ikke tvivle på. Der er nemlig flere ting, som peger på, at den digitale undervisning har en positiv indvirkning på landets konkurrenceevne og faglighed.

I øjeblikket arbejdes der hårdt på at sikre hurtigere bredbånd og mere digitalt undervisningsmateriale på landets mange skoler og uddannelsessteder. I vores digitale verden er det alfa omega, at man besidder nogle digitale færdigheder.

Danske iværksættere fremmer den digitale læring med ny platform

Uanset om man anser det øgede fokus på digitalisering som noget positivt eller negativt, bør man glæde sig over, at der bliver gjort noget aktivt for at give landets mange børn og unge de nødvendige kompetencer, så de kan klare sig godt i fremtiden.

Danske iværksættere har opfundet og udviklet en online platform, hvor børn og unge kan løse opgaver, få kompetent lektiehjælp og meget mere. Studido.com er hjemmesiden, du skal besøge, hvis du vil se, hvad det hele går ud på.

DEL

Kommentarerne er lukket.