Skønhedstip: Sådan kan du få bløde og glatte ben til sommer

0

Sommeren er lige om hjørnet, og så går der ikke længe, før man kan gå i shorts og kjoler. Det kan være, at det er noget, du har glædet dig til længe – for det er altså bare skønt! Når man skal gå rundt i bare ben, så foretrækker de fleste at gøre sig lidt sommerklar. Det kan være, at du også plejer at fjerne hårene fra dine ben? I denne artikel kan du læse lidt mere om de forskellige metoder, som man kan bruge, når man vil have bløde og glatte ben.

Prøv sugaring wax

Sugaring wax er stadig ikke super udbredt i Danmark, men det er en virkelig fed teknik, når man skal fjerne hår fra uønskede steder. Det er også et helt naturligt produkt, hvilket gør det rart at tænke på. Man tilføjer blot sugarwax strimler på det hår, der skal af. Så kommer man papir ovenpå og river det af et ét hurtig tag. Der er flere, der rapporterer, at det faktisk slet ikke gør så ondt. Med denne metode får du også fjernet håret helt fra hårsækken, og det betyder, at der går længere tid, før håret er vokset tilbage.

Du kan barbere ben

Man kan også altid bare vælge at barbere sine ben. Det er forholdsvis nemt at gøre, når man alligevel står i badet og venter på, at balsammen giver sin effekt. Det kan også være rimelig billigt at barbere sig, hvis man køber de helt billigere skrabere. Men her skal man virkelig være opmærksom på, at man ikke skal bruge dem af flere omgange. Så kan du nemlig godt risikere at få udslæt.

Du kan blive vokset

Du kan også vælge at lade de professionelle tage sig af det og så tage på en klinik, hvor du kan få en voksbehandling. Det lyder skræmmende, og det er det måske og lidt, men det er til gengæld en virkelig effektiv metode, hvor man hiver hårene ud af hårsækken, så der går lang tid, før det vokser tilbage igen. Det er mange, der siger, at det gør ondt, men det er en hurtig smerte, som er det hele værd i sidste ende.

Du kan få laser

Der er også flere, der har fået øjnene op for, at man kan få laser, så hårene forsvinder fra ens krop. Det er en lidt dyr metode, men det er noget, der holder i årevis. Ja, du hørte rigtigt! Så skal du ikke tænke på det i lang tid!

DEL

Kommentarerne er lukket.