Skønhedstip: De bedste tips til smuk hud

0

Hvad er hemmeligheden bag en flot og sund hud?

Det spørgsmål skal man forvente at få et utal af forskellige svar på, idet der desværre ikke findes et facit. Her bliver du præsenteret for en guide, som er spækket med tips og tricks til at holde huden sund, blød og smuk. Du vil helt sikkert blive overrasket over, hvor lidt der skal til.

Før du læser vores gode råd, er det vigtigt at gøre opmærksom på, at det hverken behøves at være dyrt eller tidskrævende at pleje sin hud. Man kan nemlig komme langt med simple plejeteknikker og billige produkter.

Sov aldrig med makeup

Det første gode råd går på aldrig at sove med makeup. Du risikerer nemlig at få uren, tør og grå hud, hvis du vælger at gøre dette. Derfor er det sund fornuft at rense sin hud inden sengetid, så huden får ro gennem hele natten. Det tager som regel ikke mere end 2-5 minutter at fjerne makeup, så hvorfor ikke bare få det overstået?

Foruden at skade din hud risikerer du også at knække dine øjenvipper, hvis du trodser vores råd om at fjerne makeup inden sengetid. Dog er det selvfølgelig ikke jordens undergang at sove med makeup fra tid til anden. Det skal bare ikke ske for tit.

Rens din hud to gange om dagen

Skal du gøre din drøm om en sundere hud til virkelighed, så bør du gøre det til en vane at rense din hud to gange om dagen. Det skal du gøre med henblik på at fjerne fedt, makeup og snavs fra huden.

Drik masser af vand

Det ville måske være at overdrive at skrive, at man kan drikke sig til en smuk hud, men vand har faktisk stor betydning for huden. Det er nemlig videnskabeligt bevist, at vand fjerner affaldsstoffer. Dermed kan et højt væskeindtag være med til at sikre en sundere hud.

For at opsummere er det klogt at drikke masser af vand. Drik gerne 2-3 liter vand dagligt for at være på den sikre side.

Giv din hud en dybderens med en sheet mask

Døjer du med bumser, porer, knopper og / eller fedtet hud, så trænger din hud helt sikkert til en dybderens. Dertil kan du bruge en sheet mask for at komme dine evt. hudproblemer til livs. Det foregår på den måde, at man påfører masken og lader den sidde i 10-30 minutter. Herefter kan man lige så stille pille den af og nyde det smukke resultat. En almindelig sheet mask koster omkring 30-60 kr. Det er altså ikke en kæmpe investering.

DEL

Kommentarerne er lukket.