Sikkerhedstip: Optimér sikkerheden i din virksomhed med industrihegn

0

Som forretningsdrivende kan du hurtigt købe dig fattig i en verden af forskelligt sikkerhedsudstyr. Det har du formentlig allerede erfaret, hvis du har været i kontakt med nogle af landets alarmselskaber, som tilbyder den ene dyre løsning efter den anden.

Selvom det er vigtigt at have styr på sikkerheden, behøver man ikke nødvendigvis at bruge flere hundredetusinde for at sikre såvel kontorer som lagerbygninger. Første skridt på vejen mod en bedre sikret virksomhed handler om at få opsat et robust og slidstærkt industrihegn.

Industrihegn med eller uden elektrisk sikring

Det er sund fornuft at sikre virksomhedens værdier, uanset om værdierne hovedsageligt består af computere og printere, eller om virksomhedens bygninger er fyldt med værdifuldt værktøj fra ende til anden. Man kan jo lige så godt gøre sit ypperste for at holde ubudne gæster væk, selvom dit forsikringsselskab formentlig går ind og dækker et evt. tab, hvis uheldet skulle være ude.

Inden for hegn findes der rigtig mange forskellige muligheder. På pithegn.dk kan man finde alt i hegn. Det drejer sig ikke kun om industrihegn, men også havehegn, institutionshegn, landbrugshegn og en række andre populære hegntyper. Find hele udvalget her: https://www.pithegn.dk/

Betal dig fra professionel opsætning af hegn

At opsætte et hegn kræver en vis viden og know-how. Besidder du hverken den fornødne viden eller know-how, så kan du overlade opgaven til en dygtig montør. Det koster selvfølgelig en portion penge at få opsat det valgte hegn, men du kan så være sikker på, at arbejdet bliver gjort ordentligt, hvorfor pengene vil være givet godt ud. Du kan med god grund indhente et samlet tilbud på et industrihegn inkl. opsætning, hvis du ikke selv magter opgaven.

Bemærk at der inden for industrihegn findes både panelhegn, fletvæv, skydeporte og andre gode løsninger. Din forhandler kan gøre dig klogere på mulighederne. Tøv derfor ikke med at skrive eller ringe til førnævnte udbyder.

Hvad kan jeg ellers gøre for at sikre mine bygninger?

Du kan gøre mange ting for at sikre dine bygninger – foruden at få opsat et stabilt industrihegn. Nedenfor gennemgår vi nogle af dem:

  • Få opsat overvågningskameraer og bevægelsescensorer
  • Hyr et vagtfirma til døgnpatruljering (hvis du føler det nødvendigt)
  • Investér i stærke låse til døre og vinduer
  • Få opsat udendørsbelysning (skal gerne reagere på bevægelser)

Derudover er det alfa og omega, at du får tegnet en god forsikring. Der findes rigtig mange fine erhvervsforsikringer, som dækker mod tyveri, vandskader, driftstab, brand m.v. Pengene til disse forsikringer er givet godt ud for enhver virksomhed.

DEL

Kommentarerne er lukket.