Shoppingtip: Få dit tøjbudget til at række længere

0

Spo1

Som modeentusiast kan du drage fordel af at vide, hvor mange penge du kan tillade dig at handle tøj og sko for hver måned. For at finde ud af det skal du naturligvis lægge et privatbudget. I dette budget skal der ikke blot sættes penge af til tøj, men også husleje, varme, tandlægebesøg, mobilabonnement, bredbånd og meget andet.

Jo højere dit tøjbudget er, desto mere tøj har du råd til at købe. Dermed ikke sagt, at man ikke kan klare sig med et mindre tøjbudget. Denne guide er dedikeret til dig, som ønsker at få dit tøjbudget til at række bare lidt længere. Du kan helt sikkert bruge vores tips til noget brugbart, uanset om dit månedlige tøjbudget lyder på 100, 500 eller 2.000 kr.

Online eller offline

Skal du have mest muligt tøj for pengene, så bør du undersøge, om det bedst kan betale sig at shoppe online eller offline. Det er en smagssag, om man er mest til det ene eller andet.

Handler du i en fysisk tøjforretning, så har du mulighed for både at røre og prøve tøjet inden køb. Dermed slipper du for at købe noget tøj, som enten ikke passer i størrelsen eller ikke er lige så behageligt at have på som ønsket. Ulempen ved at handle i en fysisk butik er, at priserne ikke altid er lige så lave som på nettet. Er du netop interesseret i at spare penge, bør du købe tøj på nettet.

Find de bedste tilbud

De bedste tilbud på tøj, herunder streetwear tøj, modetøj, festtøj og nattøj, findes på nettet. Her kan du i hvert fald være sikker på at gøre en god handel, hvis du besøger nogle af de mange prisvenlige webshops. Streety.dk er en af de forhandlere, der er værd at besøge, hvis man vil spare penge på streetwear.

Husk at medregne udgifter til fragt og evt. betalingsgebyrer, når du sammenligner priser på tøj. Det er nemlig den samlede pris inkl. gebyrer, du skal tage udgangspunkt i.

DEL

Kommentarerne er lukket.