Shoppingtid: Få mest muligt for pengene, når du shopper træningsudstyr

0

Der er ingen tvivl om, at det er sjovest at shoppe, hvis man føler, at man får noget for pengene. Det er også tilfældet, når det handler om indkøb af træningsudstyr, hvor du skal føle, at dine penge er givet godt ud.

Dette shoppingtip skal handle om, hvordan du sparer penge på træningsudstyr, så du har råd til at købe endnu mere udstyr til dine træningsaktiviteter.

Find den billigste forhandler af træningsudstyr

Det kan umiddelbart lyde meget uoverskueligt at skulle finde den billigste forhandler af træningsudstyr, når der findes så mange forskellige forhandlere. Det er dog ikke en umulig opgave, da du ved hjælp af prissammenligning kan finde frem til en prisvenlig forhandler.

Hvad enten du er på udkig efter en ny motionscykel, mavetræner, crosstrainer eller romaskine, så gør du klogt i at sammenligne priser, så du ikke risikerer at betale overpris. Det er i øvrigt en fordel at vælge en forhandler, der yder prisgaranti. Besøg bgh.dk og find det bedste og billigste træningsudstyr.

Opsøg de bedste udsalg online

Det er en god idé at opsøge de bedste udsalg på nettet, hvis man gerne vil spare penge på træningsudstyr af højeste kvalitet. Der er nogle bestemte dage på året, hvor der er ekstra gode chancer for at spare penge på udstyr til træning. Det omfatter bl.a. følgende dage:

  • Black Friday (sidste fredag i november måned)
  • Cyber Monday (sidste mandag i november måned)

Der er dog også mulighed for at finde en masse gode tilbud på træningsudstyr på alle årets øvrige dage. Det gælder blot om at være opsøgende, så man ikke går glip af de bedste tilbud.

Brug en rabatkupon, hvis det er muligt

Handler du på en webshop, hvor du kan indtaste en rabatkupon, så kan du måske være heldig at finde en gyldig rabatkupon til den pågældende webshop.

Der bliver årligt sparet mange millioner kroner med rabatkuponer alene på det danske marked, så du kan også spare en god sum penge med rabatkuponer. Vil du købe træningsudstyr til reducerede priser, så skal du blot have fingrene i en rabatkupon.

Før du indtaster dine kreditkortoplysninger og afslutter din bestilling, så bør du sikre dig, at rabatten er blevet fratrukket korrekt.

Undgå at betale fragt

Du er måske vant til at betale fragt, når du handler på nettet, men det er ikke ensbetydende med, at du skal betale fragt, når du køber træningsudstyr.

De fleste webshops har en fragtfri grænse, som angiver det minimumsbeløb, du skal handle for, hvis du skal have gratis fragt. Det kan hurtigt blive dyrt at fragte håndvægte, kettlebells eller træningsbænke, hvorfor gratis fragt vil være at foretrække.

Hvis der bliver opkrævet et fragtgebyr uanset beløbsstørrelse, så kan du overveje at handle sammen med en ven, så I kan splitte fragtgebyret.

DEL

Kommentarerne er lukket.