Salgstip: Det skal du have styr på, når du skal sælge din bolig

0

image006 (1)

Boligsalg kan være (og er typisk) en tidskrævende proces, da man som sælger skal forholde sig til mange ting. Før du sætter din bolig til salg, er der nogle forskellige ting, som du skal have styr på.

Få energimærket din bolig

Der udløses krav om energimærkning i forbindelse med både salg og udlejning af lejligheder og huse, så du skal sørge for, at din bolig også er energimærket. Din bolig er med stor sandsynlighed allerede blevet energimærket, men det er ikke desto mindre noget, som du bør sikre dig, før du sætter boligen til salg.

J​ysk Trykprøvning A/S har specialiseret sig i udarbejdning af energimærker i hele landet, så du kan trygt kontakte denne danske virksomhed, hvis din boligs energimæssige forbrug endnu ikke er blevet kategoriseret.

Indhent et tilbud på energimærkning af huse og lejligheder online.

Find en dygtig ejendomsmægler fra lokalområdet

Er du en ualmindelig dygtig sælger, og har du sågar praktisk erfaring med at sælge boliger, så kan du måske sælge din bolig uden hjælp udefra. Det er dog i langt de fleste tilfælde en god idé at hyre en ejendomsmægler, da ejendomsmægleren sørger for, at alt sker så gnidningsfrit som overhovedet muligt.

Såfremt du har et meget naturligt ønske om at sælge din bolig hurtigst muligt og til den rigtige pris, så er det ikke helt ligegyldigt, hvilken ejendomsmægler du vælge at hyre. Det er nemlig ikke alle ejendomsmæglere, som er lige dygtige, og som har lige mange kontakter.

Afstem din forventninger

Hvor hurtigt forventer du at sælge din bolig, og hvilke tanker har du gjort dig mht. salgspris? Det er nogle af de spørgsmål, som du bør svare på for din egen skyld, da det er fornuftigt at afstemme sine forventninger i forbindelse med et hussalg. Det er i øvrigt vigtigt, at du fortæller den valgte ejendomsmægler om dine forventninger.

DEL

Kommentarerne er lukket.