Rejsetip: Sådan sparer du penge på din næste rejse

0

Om du er ledig, studerende, pensionist, selvstændig erhvervsdrivende eller lønmodtager, så bør du unde dig selv lidt ferie fra tid til anden. Alle har brug for at slappe af og tømme hovedet for tanker en gang imellem – også dig. Derfor er vores bedste råd til dig; ryd kalenderen i en uge eller to og rejs til en sydlig destination.

I denne guide vil vi ikke kigge på, hvorfor det er sundt at rejse, da du med al sandsynlighed ved alt om dette i forvejen. Til gengæld vil vi forsyne dig med en masse viden om, hvordan du kan spare penge på rejser.

Søg efter tidens bedste rejsetilbud

Lige meget om årstiden hedder vinter, sommer, efterår eller forår, så kan du være sikker på, at de flinke rejseselskaber udbyder masser af gode rejsetilbud lige nu. Disse tilbud kommer dog ikke dumpende ned fra himlen – du skal selv gøre en indsats for at finde dem. Det er heldigvis ikke den største videnskab at søge efter tilbud, hvis man har bare nogenlunde styr på, hvordan man bruger en søgemaskine. Man kan nemlig søge efter afbudsrejser helt gratis og uforpligtende. Afbudsrejser er attraktive, fordi de typisk kan købes til stærkt nedsatte priser.

Bestiller du en afbudsrejse, eller benytter du dig af et andet slags rejsetilbud, så kan du snildt spare op til 40-60 % på din næste rejse. Skal du rejse med hele familien, kan det blive til rigtig mange sparede penge, da en besparelse på for eksempel 3.000 kr. kan ganges op med antallet af personer i familien. Med udgangspunkt i dette eksempel kan en familie bestående af to voksne og to børn spare 12.000 kr. Det rækker jo næsten til en ny rejse.

Rejs fra en udenlandsk lufthavn

Selvom det for de fleste danskeres vedkommende er hurtigere og nemmere at rejse fra en dansk lufthavn, så kan det ofte give god økonomisk mening at rejse fra en udenlandsk lufthavn.

Det kan sjældent betale sig at rejse fra en udenlandsk lufthavn, hvis man skal rejse alene, men skal hele familien afsted, så kan det som regel godt svare sig. Hamborg Lufthavn og Malmø Lufthavn er nogle af de lufthavne, som set med økonomiske briller er gode at rejse fra.

DEL

Kommentarerne er lukket.