Planlægningstip: Sådan planlægger du et sportsstævne

0

Hvis du lige nu står og skal planlægge et sportsstævne, og du føler, at du er på bar bund, så læs endelig videre. I dagens tip vil vi nemlig kigge lidt nærmere på, hvordan du formår at planlægge et perfekt sportsstævne, uden at skulle spilde en masse ressourcer.

Noget af det absolut vigtigste ved et sportsstævne er, at infrastrukturen er i orden. Det vil ofte forholde sig sådan, at der ankommer en masse hold på samme tid, og derfor skal der fra start være helt styr på, hvordan logistikken og infrastrukturen skal fungere. Det er bestemt ikke nemt, men har man først denne del på plads, så er man kommet ganske langt.

Husk at få styr på præmierne

Det hører sig naturligvis til, at man modtager præmier til et sportsstævne, hvis man ender på en af de eftertragtede første, anden eller tredjepladser. Derfor kan du med fordel allerede nu kigge efter trofæer og medaljer, da disse skal bestilles i god tid, så du kan nå at modtage dem, inden at sportsstævnet skydes i gang. Hverken medaljer eller trofæer behøver at være dyre at anskaffe, men de er vigtige for, at deltagerne får den absolut bedste oplevelse.

Deltagerne er i centrum

Det er vigtigt, at man som planlægger af et sportsstævne husker på, at deltagerne er i centrum. Derfor bør man altid have dem in mente, når der skal træffes beslutninger. Er der eksempelvis tale om børn, der skal spille et fodboldstævne, og hvor der skal overnattes på eksempelvis en skole, så skal forholdene også være til det. Det hjælper ikke noget at indlogere en masse mennesker på en skole, hvor varmen er slukket henover weekenden. Det hjælper endvidere heller ikke noget at servere mad, som langt størstedelen af landets børn ikke kan lide. Sørg derfor for at tænke over, hvad deltagerne vil have det bedst med, når der skal træffes vigtige beslutninger.

Husk at arrangere noget underholdning

Selvom førsteprioriteten naturligvis er sportsgrenen, så kan det være en god idé at have nogle underholdende aktiviteter i baglommen. En gængs aktivitet til sportsstævner er et diskotek, hvor børnene har mulighed for at have det sjovt på tværs af klubberne. Det behøver ikke at være dyrt at få et diskotek op at stå. Hvis blot du sørger for at hente en dj ind, der kan sørge for musik og lys, så har du taget det første vigtige skridt.

DEL

Kommentarerne er lukket.