Parfumetip: Sådan får du dine parfumer til at holde længere

0

Det er de færreste danskere, som ikke har et skab fyldt med parfumer på badeværelset. Selvom du ejer mange parfumer, så er du med al sandsynlighed interesseret i at få dine parfumer til at holde længere. I den anledning kan du ånde lettet op ved tanken om, at det er muligt at forlænge parfumers levetid.

Tre effektive tips til at forlænge parfumers levetid

Har du et ønske om at forlænge dine foretrukne parfumers levetid, så råder vi dig til at læse og benytte dig af nedenstående tips:

  1. Opbevar parfumerne korrekt – Det er altafgørende, at du sørger for at opbevare dine parfumer på den helt rigtige måde, da korrekt opbevaring har en positiv indvirkning på levetiden. Det mest hensigtsmæssige vil være at opbevare parfumerne et sted uden sollys og varme. Det kan ikke anbefales at opbevare parfumer ved siden af håndvasken, hvor der er meget fugt og lys.
  2. Undgå at udsætte parfumerne for unødvendige rystelser – Du bør så vidt muligt undgå at udsætte dine parfumer for unødvendige rystelser, da det ikke ligefrem vil gavne levetiden. Det er dog svært at undgå rystelser helt, da du skal have mulighed for at tage dine parfumer med på farten.
  3. Hold støv og bakterier væk fra parfumerne – Du kan med fordel holde dit badeværelse pænt og rent – ikke mindst for dine parfumers skyld. Det er nemlig tvivlsomt, at dine parfumer kan holde sig friske så lang tid som ønsket, hvis de opbevares et bakteriefyldt og støvet sted, selvom parfumerne er selvkonserverende.

Det er svært at sige noget generelt om parfumer og levetid, da levetiden kan variere markant fra parfume til parfume. Det er meget normalt, at en parfume har en levetid på omkring 30-36 måneder – svarerende til omkring 3 år.

Duften kan ændre sig over tid, hvorfor man bør tømme en parfume, før man køber en ny. Betyder en lang levetid meget for dig, så skal du sørge for at købe langtidsholdbare parfumer fremadrettet.

Parfumesale.dk er en af de forhandlere, du kan besøge, hvis du vil købe parfume til kvinder eller parfume til mænd. Billig parfume findes på nettet, hvor du kan gøre en god handel på kvalitetsparfumer fra nogle af de førende brands. Klik dig ind på webshoppen og shop billig parfume i dag.

Du kan eventuelt rådføre dig med din foretrukne forhandler af parfume, hvis du ønsker at modtage flere tips og tricks til at forlænge dine parfumers levetid. Du bør i øvrigt forsøge at holde styr på din samling af parfumer, så du ikke ender med at smide dine dyrebare parfumer ud, fordi de er blevet opbevaret i skabet i for lang tid.

spo

DEL

Kommentarerne er lukket.