Økonomitip: Tjen penge på dine brugte servere

0

Det er aldrig skidt at tjene lidt ekstra penge. Det kan være, at du lige nu sparer op til en ny computer, eller der skal betales af på noget gæld. Uanset hvad, så er det altid rart med lidt tips og tricks til, hvordan der kan tjenes nogle ekstra penge (på lovlig vis, naturligvis).

De seneste par år er det blevet utroligt populært at sælge sine brugte servere til virksomheder, som køber disse. På den måde kan du komme af med noget ældre elektronik, som du med al sandsynlighed ikke benytter dig af mere, og samtidig tjene penge på handlen.

Tjen penge på dine brugte servere

Selvom en gammel server måske ikke er noget værd for dig, så kan de være noget værd for virksomheder, som genbruger disse. Brugte servere kan gå hen at blive en ganske fin forretning for dig, hvis du vælger at skille dig af med dem på denne måde. En brugt server kan være mere værd, end man lige umiddelbart forestiller sig.

Det kan være svært at følge med den teknologiske udvikling, hvorfor du uden tvivl har en server eller to liggende. Alternativt har I nok nogle liggende ude på din arbejdsplads, hvor du eventuelt kan foreslå, at pengene fra salget går til en firmafest eller lignende.

Du kan også sælge brugte smartphones via internettet

Udover brugte servere, så er virksomheder også begyndt at opkøbe smartphones. Disse kan du sælge via nettet, hvor det foregår på følgende vis:

  • Du opretter din salgsordre direkte på hjemmesiden.
  • Du får tilsendt et label, som du blot sætter udenpå pakken.
  • Virksomheden vil inden for 1-3 hverdage modtage din smartphone og gå den igennem for fejl.
  • Du vil herefter modtage det aftalte beløb, hvis din telefon levede op til kravene.

Utroligt mange danskere benytter sig af ovenstående model, når der skal købes ny telefon. På den måde bliver dele af telefonen finansieret af den gamle brugte smartphone.

DEL

Kommentarerne er lukket.