Motortip: Find dit næste køretøj online

0

At finde dit næste køretøj kan være en utrolig tidskrævende og uoverskuelig proces, uanset om det er en bil eller motorcykel. Der findes dog nogle online platforme, der gør søgningsprocessen langt nemmere og mere overskuelig. Hvis du er på udkig efter en ny eller brugt bil, så kan du søge på tusindvis af biler på bilbasen. Det er både private og forhandlere, der sælger biler på bilbasen.dk. Hvis du er på udkig efter en ny motorcykel til den danske sommer, så findes der bikeportalen.dk, hvor du kan søge efter drømmemotorcyklen. Hvis du er på udkig efter en leasingkontrakt på enten en bil eller motorcykel, så findes der goleaseit.dk, hvor du kan indhente tilbud på netop den bil, du ønsker.

Bilbasen – Danmarks måske største salg- og købsplatform med nye og brugte biler

Skal du finde din nye eller brugte bil, så kan du helt sikkert finde den på bilbasen.dk, som er landets måske største salg- og købsplatform med nye og brugte biler. For at finde din næste bil skal du blot udfylde dine kriterier til en bil, og herefter kommer der biler, der matcher dine søgekriterier frem på bilbasen.dk. På bilbasen kan du sammenligne din nuværende bil med forskellige biler på forskellige parameter såsom; brændstof, forsikring, vægtafgift, hestekræfter, topfart og så videre.

Bikeportalen – Danmarks nye platform med salg og køb af nye og brugte motorcykler

Skal du finde din nye/brugte motorcykel, så kan du nemt finde den på Danmarks nye køb- og salgsplatform bikeportalen.dk. På denne platform skal du blot udfylde nogle søgekriterier, og derefter vil der komme et hav af motorcykler op, der matcher dine søgekriterier. På bikeportalen.dk kan du sammenligene op til tre forskellige motorcykler med hinanden på forskellige parameter såsom; pris, hestekræfter, topfart og så videre. Bikeportalen.dk er en forholdsvis ny platform med motorcykler, men er i stor udvikling. Som en af de eneste platforme i Danmark tilbyder bikeportalen.dk gratis annoncering af din motorcykel.

Goleaseit – Få op til tre gratis tilbud på leasing af bil eller motorcykel

Skal du finde en leasingkontrakt på enten en bil eller motorcykel, kan du nemt gøre det på goleaseit.dk, hvor du kan udfylde en formular med dine krav til en leasingkontrakt. Når formularen er udfyldt, bliver den sendt til forskellige leasingselskaber, som derefter sender dig et tilbud, der matcher dine kriterier til en leasingkontrakt. Når du har modtaget alle tre tilbud, kan du nemt sammenlige de forskellige leasingkontrakter med hinanden på forskellige parameter såsom; leasingydelse, førstegangsydelse, kilometer inkluderet og så videre.

DEL

Kommentarerne er lukket.