Modetip: Sådan køber du en ægte Louis Vuitton taske

0

Det er ikke altid lige nemt at finde ud af, hvordan man sikrer sig, at sin dyre indkøbte Louis Vuitton taske er ægte. Ofte kan det være uhyggeligt svært at spotte, og det er næsten umuligt for det utrænede øje at se, om der er tale om en god kopi, eller om det rent faktisk ér den ægte vare. Derfor anbefaler mange, at man udelukkende køber sin Louis Vuitton taske i den officielle butik, og selvom det naturligvis er det godt råd, så findes der også alternativer, hvor du kan få den ægte vare med sikkerhed.

Virksomheder slår sig ned på at sælge den ægte vare

Der findes enkelte virksomheder i Danmark, som har slået sig ned på at sælge den ægte vare. Et eksempel er udvalget af Louis Vuitton tasker hos CPHbrandshop.dk, hvor man sælger brugte tasker, hvor du som kunde får garanti på, at de er ægte. 

Specialisterne hos CPHbrandshop gennemgår taskerne fra ende til anden, så de med sikkerhed i stemmen kan sige, at tasken er 100% ægte. Det er også derfor, at virksomheden kan give dig en garanti.  

Derudover er det vigtigt at understrege, at du naturligvis har de samme forbrugerrettigheder, som når du handler i en anden online butik. Det er især værd at tage med i overvejelserne, hvis dit nuværende alternativ er at købe en Louis Vuitton taske brugt på eksempelvis DBA, hvor du i sagens natur ikke kan være sikker på om hvorvidt tasken er falsk eller ej.

Lad ikke private sælgere narre dig

Det sker desværre oftere og oftere, at private sælgere narrer godtroende forbrugere, når de ønsker at handle dyre designertasker. Dette gør sig gældende for alt fra Louis Vuitton til Chanel. Man kan som forbruger hurtigt blive et nemt offer, hvis man har forelsket sig i en taske, og derfor bliver blændet af det gode tilbud. Tilbuddet viser sig dog ofte at være for godt til at være sandt, og i sidste ende ses det desværre, at forbrugeren er blevet snydt. 

Selvom det ikke altid er tilfældet, så kan man med sikkerhed i maven købe sin nye taske hos en virksomhed, der giver en garanti for, at ægtheden er verificeret.

DEL

Kommentarerne er lukket.