Modetip: 4 skarpe handeltips om undertøj

0

underdrenge

Danskerne bruger generelt mange penge på undertøj, og det er der egentlig ikke noget at sige til. Den rigtige kvalitet, design og komfort er nemlig et must, hvis man skal føle sig komfortabel i sit undertøj. I artiklen vil du kunne læse en række gode tips om, hvordan du kan bære dig ad med at vælge det helt rigtige undertøj – til den rigtige pris selvfølgleig.

1. Undgå at gå på kompromis med kvaliteten

Kvaliteten er alfa omega, hvis man har forventninger om at bruge sit undertøj i lang tid fremover. Tænker du langsigtet, så bør du altså købe undertøj i høj kvalitet, som du ikke skal smide ud lige foreløbigt. Vælger du f.eks. at købe et par Björn Borg boksershorts, så behøves du ikke være i tvivl om, at kvaliteten er i top. Går du op i kvaliteten, vil det generelt være en god idé at købe undertøj fra et kendt varemærke.

besterods undertøj

2. Sammenlign priser på undertøj

Selvom det kan virke en anelse skørt, så kan det faktisk ofte være en god idé at sammenligne priser på undertøj. Vil du f.eks. købe undertøj fra Björn Borg, JBS, CR7 eller Hugo Boss, så kan du ofte spare mange penge ved at sammenligne priser. Sammenligner du fysiske- og online forhandlere, så er det ikke usandsynligt, at du kan spare op til 30-50 %.

3. Køb undertøj på tilbud

Ligesom alt andet tøj kan købes på tilbud, så kan undertøj selvfølgelig også. Underdrenge.dk er et eksempel på en dansk forhandler, der jævnligt har mange gode tilbud på undertøj fra de mest kendte mærker fra ind- og udland. Falder du over et godt tilbud, så bør du slå til, før det er for sent. De mest attraktive tilbud har nemlig typisk en kort gyldighedsperiode, så det gælder om at være hurtig.

hugo boss undertøj

4. Køb stort ind og opnå mængderabat

Der er efterhånden mange forhandlere, der tilbyder mængderabat til loyale kunder. Køber du stort ind af undertøj, vil du ofte kunne spare mange penge. Vælger du f.eks. at købe 5 nye par underbukser på én gang, så er det meget almindeligt, at du kan opnå en god besparelse. Før du handler, bør du undersøge, hvorvidt der er mulighed for at opnå mængderabat.

image006 (1)

DEL

Leave A Reply