Luksustip: 3 tips til luksus for billige penge

0

Spo1

De fleste af os ønsker at leve bare en lille smule i luksus. Desværre er det bare de færreste af os, der har råd til det. Nogle lever i sus og dus og skal ikke bekymre sig om, hvorvidt pengene rækker, men det er kun meget få mennesker, der har det sådan. Mange af os skal tænke os godt om, inden at vi investerer i noget dyrt, og ofte kræver det endda, at man begiver sig ud i at lave en opsparing til netop dette formål, for at man kan få råd. Ifølge os skal alle have råd til og muligheden for en lidt mere luksuriøs hverdag, og derfor har vi i denne artikel sammenfattet 3 gode råd til, hvordan man kan leve i luksus for billige penge.

Afbudsrejser

At rejse er uden tvivl en form for luksus, og rigtig mange benytter sig af denne mulighed hvert eneste år. Dog er det ikke alle, der har muligheden for at tage 3 uger til Canada eller 14 dage på Bali, eftersom dette er dyre rejser og noget, som man længe skal have sparet op til – især hvis det er hele familien, der skal med.

Du har på trods af dette stadig en god mulighed for at rejse. Det er nemlig ikke alle rejser, der koster et femcifret beløb. Mange gange kan du faktisk være heldig at finde en rejse med både hotel og fly til under 2.000kr. Denne type rejser finder du særligt, hvis du søger under afbudsrejser. Travelmarket.dk har blandt andet en hjemmeside, hvor du kan se et stort udvalg af afbudsrejser til hele verden. Besøg hjemmesiden her og find din næste rejse, så du også kan føle, at du har lidt luksus i livet.

Sport for ingen penge

Noget andet, der er en stor del af danskernes hverdag, er faktisk også lidt en luksus, da det i længden og mængden kan blive dyrt. Her taler vi om sport. Som sagt er det noget, vi næsten alle dyrker, og ofte skal der noget særligt udstyr til, for at sporten kan dyrkes optimalt. Det er særligt udstyret, der tager kraftigt på pengepungen. Det behøver dog ikke koste en formue, når du skal have fat i nyt udstyr af en nogenlunde kvalitet. Hvis du surfer lidt rundt på nettet, vil du hurtigt opdage, at der er adskillige sider, der tilbyder kvalitet og gode mærker til fornuftige priser. Find det her.

Too good to go

Mad er noget, vi spiser hver dag. Det er dog ikke hver dag, at vi spiser lækkert og luksuriøst. Dette kan du dog let lave om på uden at skulle til at bruge ekstra mange penge. I dagens Danmark er der nemlig blevet designet en app, der hedder Too Good to Go, der lader diverse restauranter kæmpe imod madspild og tilbyde dig deres rester. Med denne app kan du skrive dig op til f.eks. sushi hos en restaurant, og så kan du på et bestemt tidspunkt efter stedets lukketid afhente de rester, som de står tilbage med. Du får altså lækker mad, som du normalt har skullet betale flere hundrede kroner for, og du hjælper i kampen mod madspild.

DEL

Kommentarerne er lukket.