Landbrugstip: Vælg den helt rigtige fodervogn

0

spo

Der er nogle redskaber, som man på ingen måde kan undvære, hvis man ejer en gård eller blot er ansat til at tage sig af gårdens dyr. En fodervogn er blot ét eksempel på et uundværligt redskab.

Der findes mange forskellige fodervogne, så hvilken fodervogn skal jeg vælge? Læser du vores gode tips, så lover vi dig, at du vil få nemmere ved at træffe et valg.

Hvor stor skal den være?

Fodervogne fås i mange forskellige størrelser, så du bliver nød til at gøre dig nogle tanker om, hvor stor din kommende fodervogn skal være. Midtjydens Staldinventar forhandler i øjeblikket fodervogne i følgende størrelser:

  • 140 liter
  • 200 liter
  • 300 liter
  • 340 liter
  • 400 liter

Ja, der er altså mange størrelser at vælge mellem, hvorfor valget ikke er helt nemt.

Hvad angår køb af fodervogn, bør du også overveje, om du vil købe én stor fodervogn, eller om du vil købe flere små fodervogne. Du bør i den forbindelse både tænke over, hvad der er mest praktisk, og hvad der er smartest set med økonomiske briller.

Hvilket mærke skal jeg vælge?

Du skal ikke være flov, hvis du ikke kender til alle mærker i verden, da der rent faktisk ikke findes så mange producenter af fodervogne. Indsnævrer vi os til det danske marked, så vil det typisk være følgende producenter, du vil støde på:

  • Ravendo
  • La Buvette

Der er vel at mærke tale om producenter, som tager deres ansvar for både miljøet og kvaliteten alvorligt. Du kan altså ikke undgå at blive tilfreds med dit køb, hvis du køber en eller flere fodervogne fra disse brands.

Prismæssigt er det ikke så afgørende, om du køber en fodervogn fra det ene eller det andet brand, da deres priser befinder sig på mere eller mindre samme niveau. Er du klar til at handle, så besøg den omtalte forhandler og afgiv en bestilling.

DEL

Kommentarerne er lukket.