Læringstip: Sådan kan man kombinere leg og læring

0

Spo1

Langt de fleste børn trives godt i skolen, men det er ingen hemmelighed, at børn til hver en tid hellere vil lege end at lave lektier. Selvom danske børn generelt er glade for at gå i skole, så er der mange børn og unge, der bliver skoletrætte og mister interessen for at lave lektier.

I dag er det nødvendigt at tænke i kreative baner, hvis man skal undgå, at ens barn kører træt i alt, hvad der vedrører skole, lektier og opgaver. I artiklen får du et helt fantastisk tip, som kort og godt handler om at kombinere leg og læring.

Det skal være sjovt at lære…

Studido.com er et godt eksempel på en læringsplatform, der skiller sig ud fra mængden. Denne platform har nemlig ikke fokus på den slaviske og søvndyssende undervisning. Der er derimod fokus på, at det skal være sjovt at lære.

Dit barn har mulighed for at udforske nogle af de mange underholdende spil, hvori der indgår forskellige faglige opgaver. Barnet bliver klogere og har det sjovt på samme tid. Det er det, man vil kalde en ægte win-win situation.

Det er ikke kun voksne mennesker, der bruger meget tid på internettet. Det gælder også for børn og unge, da den yngre del af befolkningen bruger adskillige timer på internettet hver dag. Du kan som forælder blåstemple mange af de timer, dit barn sidder foran computeren ved at præsentere barnet for sjove og lærerige spil.

DEL

Kommentarerne er lukket.