Kufferttip: Her er tidens bedste kuffertserie

0

Der findes efterhånden rigtigt mange kuffertserier, hvorfor det kan være svært at tage stilling til, hvilken serie man skal vælge.

Du skal læse dette blogindlæg, hvis du er på udkig efter nye kufferter til dine fremtidige rejser og kun vil stille dig tilfreds med det bedste på markedet.

Værd at vide om anmelderen

Mit navn er Martin Stendahl Dyrhøj, og jeg er en rejseglad fyr på 22 år.

Jeg var første gang ude og rejse, da jeg var 3 måneder gammel og sidenhen har jeg besøgt utallige destinationer – Alanya, Malaga, Paris, Milano, Sharm El Sheikh, Sisimiut, Mallorca, Gran Canaria, Los Angeles og mange andre fantastiske destinationer.

Anmelder

Jeg har fået fornøjelsen af at teste en håndfuld kufferter fra en kendt kuffertserie – navngivet Epic GRX Hexacore. Jeg har efterhånden ejet et væld af forskellige kufferter, så jeg har fået et indgående kendskab til, hvilke faktorer der er de vigtigste ved valg af kuffert.

Anmeldelse – Epic GRX Hexacore (kuffertserie)

Link til kuffertserien: https://rejsegear.dk/epic-hdx-hexacore-sort-kuffertsaet/

Mål: 3 forskellige størrelser (lille, mellem og stor)

Vægt: 2,3, 3 og 3,8 kg.

Kapacitet: 39, 69 og 101 liter

Du kan som bekendt købe de populære kufferter i tre forskellige størrelser. De tre kufferter består af én kabinekuffert og to almindelige kufferter, hvor de to almindelige kufferter skal checkes ind før afgang.

Hvilken størrelse kuffert du skal vælge bør afhænge af, hvor længe du skal være væk, og hvilken destination du skal besøge. Der er nemlig ingen tvivl om, at skitøj fylder meget mere end sommertøj. De fleste rejsende vælger den mellemstore kuffert, men det kan også være nyttigt at eje den store kuffert.

Design – Det er ualmindeligt svært ikke at forelske sig i disse kufferter, når man får øje på det moderne og stilrene ydre. Der kan ikke herske nogen tvivl om, at producenten virkelig har gjort noget ud af designet, da designet er intet mindre end gennemført. Kuffertserien findes i forskellige farver – bl.a. sort, blå, orange og sølv.

Lynlås – Kufferterne er udstyret med robuste og slidstærke lynlåse med gummioverflade. De vandtætte lynlåse er med til at sikre, at dine dyrebare sager ikke lider skade under flyvninger. Det er generelt nem at håndtere lynlåsen, som bærer præg af høj kvalitet.

Pakkesystem

Pakkesystem – Åbner du en af kufferterne, så vil du blive præsenteret for det innovative pakkesystem. Kufferterne er blevet udstyret med både større og mindre rum – med og uden lynlåslukning. Der er således rig mulighed for at pakke både tøj, solcreme, bøger, spillekort, kamera og en masse andet tilbehør ned i kufferterne. Du kan inddele din bagage med et 4-punktssystem.

Sikkerhed

Sikkerhed – Kufferterne fra denne serie byder på høj sikkerhed, hvorfor du trygt kan medbringe dem på dine fremtidige rejser. Den robuste konstruktion og den indbyggede TSA-lås er noget af det, som er værd at fremhæve i forhold til sikkerheden.

Kuffert fra siden

Brugervenlighed – De tre kufferter er hver især blevet udstyret med 4 hjul, som er blevet produceret af Hinomoto – en japansk fabrikant. Hjulene gør sig positivt bemærket med den gode holdbarhed, den høje mobilitet og det lækre finish. De robuste teleskophåndtag har også haft en positiv indvirkning på brugervenligheden. Der er med andre ord ikke en finger at sætte på brugervenligheden.

Link til kufferterne: https://rejsegear.dk/epic-grx-hexacore-soelv-kuffert/ (vælg selv størrelse før bestilling)

Kufferter med hjul

Samlet set gør du en fantastisk handel, hvis du køber en eller flere kuffert(er) fra denne pragtfulde serie. Kufferterne kan købes enkeltvis, men de kan også købes som sæt. Du kan med fordel købe et kuffertsæt, hvis du vil spare penge.

Du får hele 7 års garanti ved køb af en kuffert fra denne serie, så du kan forvente, at dine nyindkøbte kufferter har en lang levetid. Jeg kan varmt anbefale dig at købe de omtalte kufferter, da du er sikret kvalitet for alle pengene.

spo

DEL

Kommentarerne er lukket.