Køkkentip: Kunsten at købe et kvalitetskøkken på budget

0

spo

Andelen af danske boligejere, som drømmer om et nyt køkken, er stødt stigende, men hvad er mon årsagen til, at drømmen forbliver en drøm for mange? Det kan meget vel hænge sammen med, at mange danskere tror, at et kvalitetskøkken altid koster flere hundredetusinde kroner.

Det er muligt at købe et kvalitetskøkken på budget, så du behøver ikke at opgive din drøm, selvom du ikke har en stor opsparing eller kan låne penge i banken.

Spar 30-40 % på dit kommende køkken

Det gælder om at spare, hvor man kan, så du skal også sørge for at spare penge på dit kommende køkken, når det nu engang kan lade sig gøre. Vierbilligst.dk skriver på deres hjemmeside, at deres kunder typisk sparer 30-40 % på deres køkkener, så du kan måske også få glæde af en besparelse i denne størrelsesorden.

Du anbefales at besøge en køkkenudstilling, hvis du leder efter et billigt køkken og gerne vil være sikker på at vælge det helt rigtige køkken. Beskriver du dit drømmekøkken, så vil der helt sikkert være en sælger, som kan hjælpe dig.

Hvad koster dit drømmekøkken? Sådan finder du ud af det

Er det vigtigt for dig at kende til dine samlede udgifter til dit kommende køkken, så bør du indhente et tilbud fra din foretrukne forhandler. Den valgte forhandler har brug for at kende til alle dine krav og ønsker, da den samlede pris vil afhænge af mange elementer.

Får du tilsendt et tilbud på dit drømmekøkken, så kan du regne lidt på, om du har råd til køkkenet, eller om du må vente lidt endnu med at købe det. Mangler du penge, så kan du optage et lån i din boligs friværdi, da det er den billigste lånemulighed. Du skal kontakte dit realkreditinstitut, hvis du er interesseret i at optage et lån i friværdien.

DEL

Kommentarerne er lukket.