Køkkentip: Fire anbefalelsesværdige køb til køkkenet

0

spo

Det er ingen hemmelighed, at vi danskere tilbringer rigtig mange af vores vågne timer i køkkenet, hvor vi eksperimenterer og udfordrer vores madlavningsevner. Du kan gøre det endnu sjovere at tilbringe tid i køkkenet, hvis du går på nettet og shopper nyt udstyr.

1. Salt og peberkværne

Det er de færreste mennesker, som nyder at spise mad uden salt og peber. Det er i den anledning en fordel at eje både salt og peberkværne, da denne form for udstyr vil kunne gøre hverdagen lidt nemmere for den selvudnævnte kok.

De perfekte salt og peberkværne er både brugervenlige, praktiske og moderne, men hvor finder du dem? Mulighederne er mange, så du kan med fordel gå i gang med at udforske markedet.

2. Knivsliber

At tilberede mad med sløve knive er ingenlunde en fornøjelse, hvorfor du bør investere i en knivsliber. Du kan ved hjælp af en knivsliber nemt og hurtigt slibe dine knive, så du kan forlænge knivenes levetid. Langt de fleste sløve knive kan effektivt reddes takket være en knivsliber, så hvorfor ikke benytte dig af muligheden?

3. Køkkenvægt

Køkkenvægten er mere eller mindre at finde i alle danske hjem – dog med få undtagelser. Du bør også være ejer af en køkkenvægt, hvis du nyder at bage brød, kager eller noget helt tredje i din hverdag. Køkkenvægte er blevet meget mere nøjagtige end førhen, hvorfor det er en glimrende investering til køkkenet.

4. Saftpresser

Elsker du også at drikke sund og nærende juice i din hverdag? I så fald bør du købe en saftpresser, så du i fremtiden kan lave friskpresset juice til dig selv og dine nærmeste. Der er stort set ingen grænser for, hvilke frugter og grøntsager man kan putte i en saftpresser, så vær ikke bange for at bruge din fantasi. Du kan evt. kigge efter opskrifter i bøger og via blogs.

DEL

Kommentarerne er lukket.