Økonomitip: Kan man undgå afslag på en låneansøgning?

0

Der er ikke noget værre, end når man får en afvisning eller et afslag på noget, man ellers havde håbet på og regnet med. Dette er også tilfældet, når man har sendt en låneansøgning afsted, så derfor kan det være rart at finde ud af på forhånd, om der er mulighed for at undgå afslag, når man sender låneansøgningen afsted – og det er der.

Når du vil være sikker på at undgå et afslag

Når du står i en økonomisk vanskelig situation, og du har forsøgt at få alt til at løse sig, så kan det virke som den sidste udvej at ansøge om et lån for at få enderne til at hænge sammen. Der er dog mange, der oplever, at de ansøger om et lån og derefter får et afslag, som kan virke som en kæmpe mavepuster.

For at undgå at få mavepustere giver det mening at se på, om der er mulighed for at undgå et afslag på låneansøgningen, for der er mulighed for at få et lån uden at blive afvist. Det kræver dog, at du har styr på dit forarbejde. Lån penge uden afslag ved at sørge for følgende:

  • Vær sikker på, at du efterlever de krav, de stiller til din alder
  • Vær sikker på, at du ikke er registreret som dårlig betaler, f.eks. ved RKI
  • Vær sikker på, at du har råd til at låne pengene
  • Undgå at ansøge om mere, end hvad du har behov for

Efterlev alle krav der stilles

Det er vigtigt, at du først og fremmest har styr på, hvilke alderskrav der er til dig, for hvis du ansøger om et lån som 18-årig, og der er krav om, at du skal være mindst 21 år, så er du helt sikker på at få et afslag alene på dette grundlag.

Det er desuden et krav, at du ikke på nogen måde er registreret som dårlig betaler, så ved du allerede nu, at dette krav ikke kan efterleves, så glem alt om at få et lån. Du vil helt sikkert få et afslag, indtil du igen er fri for RKI eller andet debitorregister.

Når du vil låne penge, så er det vigtigt at du har råd til at betale pengene tilbage. Dette sikrer långiver ved at lave en kreditvurdering af dig. Det er et krav til långiver, at alle bliver kreditvurderet, og denne del kommer du ikke udenom.

Har du styr på ovenstående ting, så sørg for kun at søge om det, du skal bruge. Jo højere beløb, jo svære bliver det at undgå afslag, da der helt automatisk kræves mere af din økonomi i det hele taget.

DEL

Kommentarerne er lukket.