Kæledyrstip: Køb stort ind og spar penge

0

Har du kæledyr – hvad enten det er kanin, hund, kat eller papegøje – kan du sikkert nikke genkendende til, at det virkelig kan koste penge at købe mad, udstyr, godbidder og så videre. Det er dog penge man gerne bruger, for at ens pelsede ven har det godt.

Det kunne alligevel være lidt lækkert, hvis der nu var mulighed for at spare penge på en eller anden måde når det kommer til plejen af kæledyret. Du får derfor serveret et godt tip her: Køb stort ind, og spar penge – rigtig mange penge!

Køb stort ind i stedet for småt

Noget der hurtigt kan gå hen og blive ret bekosteligt, er det at købe mad, godbidder og så videre ind i små portioner. Kigger man på kiloprisen, vil man ofte opdage at den er meget, meget billigere når man køber stort. Se derfor om du så vidt som muligt kan købe det foder, de godbidder eller andet ind i store portioner, hvor du får meget mere for pengene.

Køb ind på en webshop

Et andet godt sparetip når det kommer til det at have kæledyr, er at købe ind til dem på nettet. Her finder du både et bedre udvalg og ofte meget lavere priser end i butikkerne. Gør det derfor til en vane at undersøge, hvor vidt du kan skaffe det du har brug for via en webshop.

Køber du stort ind på en webshop, kan du nogle gange også være så heldig at få det, du shopper til kolli pris. Det vil sige, at køber du blot et bestemt antal af noget, får du det til en lavere pris.

Du laver derefter blot et lager af for eksempel godbidder til store hunde derhjemme, og så får du sparet rigtig mange penge på den lange bane.

Gå sammen med andre om at købe

Kender du nogen, som bruger det samme foder eller andet til deres kæledyr som dig, kan du gå sammen med dem om at købe stort ind, hvis ikke du selv kan nå at bruge eller har mulighed for at opbevare en stor mængde foder eller andet.

Går I sammen, kan I stadig opnå en stor besparelse i forhold til, hvis I købte enkeltvist og hver for sig. Når I kan købe en stor mængde sammen, får I altså sparet mange penge.

Selv hvis ikke I bruger samme produkter, kan I alligevel ved at købe sammen spare penge. I kan spare store omkostninger til fragt, hvis ikke det sted i bestiller fra tilbyder det gratis. Og den besparelse er også værd at tage med!

DEL

Kommentarerne er lukket.