Julegavetip: Find inspiration til årets julegave!

0

Julen nærmer sig med hastige skridt, og forberedelserne til årets højtid er traditionen tro allerede blevet skudt i gang. Supermarkederne bugner af juleøl, pebernødder og chokoladekalendere, til trods for at vi – i skrivende stund – blot befinder os i november måned.

De tidlige julevibes sætter naturligvis også gang i julegaveræset, som for mange personer er en meget central tradition den 24. december. Og selvom der stadig er en vis portion tid til, at du atter skal synge ”Højt Fra Træets Grønne Top”, så vil vi nu alligevel tillade os at give dig vores anbefalinger til årets julegave.

Steakknive fra Laguiole

Vi lægger ud med den franske knivproducent Laguiole, som er kendetegnet ved deres utroligt flotte håndskårede knive. Især når det gælder steakknive, befinder Laguiole sig helt i top, hvad angår design og kvalitet.

Foruden steakknive så fremstiller Laguiole en bred pallette af lækkert kvalitetsudstyr til det eksklusive køkken. Det vil altså sige alt fra proptrækkere og champagnesabler til samlede grillsæt. Det gennemgående tema for alle deres produkter er det smukke håndværk og elegante udtryk, som i den grad gør sig fortjent som den perfekte julegave.

Er du interesseret i at se, hvad Laguiole tilbyder af lækre håndskårede produkter, kan du finde et stort udvalg lige her: https://www.barlife.dk/brands/laguiole.html.

Smukke romglas fra Luigi Bormioli

Fra franske håndskårede knive skal vi en tur til Italien, hvor emnet er smukke mundblæste romglas fra Luigi Bormioli.

Dette er et oplagt valg, hvis du skal finde en gave til romentusiasten og ønsker at forkæle vedkommende med romglas i udsøgt kvalitet.

Luigi Bormioli er kendt som en innovativ glaspuster, som har fremavlet deres helt eget krystalmateriale, der øger glassenes levetid. Samtidig garanterer Bormioli også mod glaspest, og generelt befinder de italienske glas sig højt i hierarkiet over glas i topkvalitet.

Du kan evt. købe en god flaske rom, som du pakker ind sammen med de smukke romglas, og så kan vi næsten garantere for, at der ikke er et øje tørt hos den heldige modtager af din fantastiske julegave.

Brætspillet om vin – Sommelier

Er du på den evigt umulige jagt efter gaven til ham eller hende, som allerede har det hele? I så fald kunne vinbrætspillet ”Sommelier” være en rigtig god idé.

Kort fortalt formår ”Sommelier” at formidle den til tider lidt tunge teori, som der knytter sig til vin, på en underholdende og lærerig måde. Alle facetter af vinuniverset bliver inddraget i spillet, og du vil efter et par omgange være en vaskeægte selvudlært vinekspert.

Du behøver på ingen måde at være vinekspert for at kunne deltage i spillet, men interessen for mad og vin skader selvfølgelig ikke. Det fede ved netop dette brætspil er, at du får en masse gode tips, som du rent faktisk kan bruge efterfølgende, når du skal købe vin.

Som navnet antyder, dyster deltagerne om at blive mester-sommelier, og skal altså sammensætte den ultimative vinmenu ud fra en 5-retters menu, som hver spiller trækker.

Herefter bevæger spillerne sig rundt mellem de europæiske vinregioner, som er vist på spillepladen, hvor spillernes viden om de forskellige druer, vinregioner og meget mere vil blive sat på prøve.

Spilleren med flest point løber af med titlen som den ultimative sommelier og de resterende deltagere må ”nøjes” med en masse spændende og brugbar viden omkring, druer, vinregioner og kunsten at sammensætte den perfekte vinmenu.

Champagne med stil

Vi er kommet til den sidste julegaveidé for denne gang, hvilket i den grad også henvender sig til feinschmeckeren. For når der skal poppes champagne, går det naturligvis ikke, at der ikke er en flot champagnekøler, hvori den åbnede flaske kan holde sig perfekt afkølet.

Champagnekølere findes i mange forskellige varianter både med og uden stativ, så der er rig mulighed for at finde den, som matcher den heldige julegavemodtagers smag og stil.

Ligesom med de smukke romglas, kan du købe en flaske lækker champagne og pakke sammen med champagnekøleren, hvis du vil gøre lidt ekstra ud af det. Alt i alt er denne gave ideel, når du skal gøre det umulige, og finde gaven til personen som i forvejen har alt.

Hermed byder vi julen velkommen, og vi håber, at du finder inspiration i vores bud på den perfekte julegave.

Rigtig god fornøjelse!

DEL

Kommentarerne er lukket.