Iværksættertip: Find den bedste betalingsløsning

0

Er du iværksætter, og sælger du varer i din virksomhed, skal du selvfølgelig bruge en betalingsløsning. En god betalingsløsning vil være uundværlig, hvis du skal have mulighed for at opkræve betaling fra dine kunder. Det er en mulighed, der er tilegnet dig, der drømmer om et mere professionelt, mere sikkert og mere velfungerende setup. I artiklen kommer vi med et konkret forslag til, hvilken leverandør du kan bruge til opkrævning af betaling fra dine kunder.

Yourpay – Indløsningsaftale og betalingsgateway fra én levarandør

Er du på udkig efter en indløsningsaftale og en betalingsgateway, kan du glæde dig over, at du samle de to løsninger hos én leverandør. Det kan lade sig gøre hos Yourpay, som har specialiseret sig i at udvikle betalingsløsninger til både iværksættere og loppehandlere. Der er flere fordele ved at samle de to aftaler hos én leverandør. Det vil nemlig spare dig for både tid og penge, da du får alt, hvad du skal bruge til at modtage betaling på din webshop.

YourpayIO henvender sig til både små og store virksomheder, som leder efter en Professionel Betalingsløsning. Hvad end du repræsenterer en mindre virksomhed med få bestillinger eller en større virksomhed med flere tusinde bestillinger, kan du få udarbejdet et tilbud på en betalingsløsning.

Yourpay understøtter disse shopsystemer

Yourpay understøtter langt de fleste shopsystemer. Benytter du dig af en af de understøttede shopsystemer, kan du hurtigt og nemt installere betalingsløsningen på din webshop, så dine kunder kan vælge mellem både kortbetaling og smsbetaling. Følgende shopsystemer bliver understøttet foreløbigt:

  • Shopify
  • WordPress WooCommerce
  • Prestashop
  • Magento
  • Opencart
  • Dandomain

Der er vel at bemærke tale om de mest anvendte shopsystemer i verden. Bruger du ikke allerede en af de disse shopsystemer, bør du overveje at flytte din webshop. Det tager som udgangspunkt ikke mere end et par minutter at installere Yourpay på en webshop. Du skal blot benytte dig af en af de installationsguides, du finder på nettet.

Disse fordele får du glæde af

Yourpay byder på en masse attraktive fordele, som du kan få glæde af, hvis du vælger at give den omtalte betalingsløsning en chance. Det er vel at bemærke fordele, som de færreste virksomheder kan matche:

Kunstig intelligens – Kunstig intelligens har til hensigt at beskytte dig og din webshop mod unødige tab og bekymringer. Kunstig intelligens bliver bl.a. brugt til at scanne din webshop for mistænkelig købsadfærd, hvilket gør det muligt at minimere antallet af svindelsager.

Prisgaranti – Yourpay vil være billigst, hvorfor de har valgt at indføre prisgaranti på samtlige produkter. Det betyder i praksis, at du kan få matchet prisen, hvis du mod forventning finder en konkurrent, der er billigere.

Diskret betaling – Diskret betaling er ligeledes en fordel, man får med betalingsløsningen. Diskret betaling kan være relevant i tilfælde af, at din virksomhed sælger varer, som de færreste kunder ønsker at have synliggjort på kontoudtoget – det kunne f.eks. være voksenlegetøj.

3D Secure – 3D Secure er blot et af de tiltag, der arbejdes med for at sikre den højeste sikkerhed. 3D Secury øger kundens sikkerhed ved at sende en SMS med en bekræftelseskode, som skal indtastes ved bestilling.

image006 (1)

DEL

Leave A Reply