Iværksættertip: Få professionel hjælp til at stifte virksomhed

0

Brænder du for iværksætteri, og har du altid drømt om at drive din egen virksomhed? I så fald er det måske nu, du skal tage chancen og gøre din drøm til virkelighed. Vi videregiver et brugbart iværksættertip, som handler om, hvorfor det er en god idé at få professionel hjælp til at stifte virksomhed. Vi gør dig bl.a. klogere på, hvordan du kan få dit nye selskab op at køre på 48 timer.

Derfor bør du opsøge ekstern hjælp

Det er hensigtsmæssigt at opsøge ekstern hjælp til at stifte virksomhed, hvis man vil være sikker på, at tingene bliver gjort rigtigt. Har man ingen erfaring med at stifte selskab, kan det være en jungle at finde rundt i de forskellige registreringer hos det offentlige samt dokumenthåndtering. Føler du ikke rustet til at klare de praktiske opgaver på egen hånd, bør du finde en professionel virksomhed, der kan hjælpe dig.
Nedestående opgaver omfatter noget af det, du kan få ekstern hjælp til: 

  • Registrering i Det Offentlige Ejerregister
  • Oprettelse af ApS (læs mere her: https://apspartner.dk/)
  • Oprettelse af IVS (læs mere her: https://ivsstiftelse.dk/
  • Vedtægter
  • Stiftelsesdokument
  • Ejerbog

Der er rigtigt mange faktorer, man skal tage højde for, når man skal oprette et selskab – ApS såvel som IVS. I ovenstående liste bliver du henvist til hjemmesider, hvor du kan få hjælp til at ordne alt det praktiske vedrørende stiftelse m.v.

Det skal være nemt og hurtigt at stifte selskab

ApSpartner.dk og IVSstiftelse.dk er eksempler på virksomheder, der har specialiseret sig i at hjælpe danskerne med at oprette selskaber. Det er en brugbar service, som der ydes til priser, hvor alle kan være med. Ydermere tilbydes der professionel rådgivning og sparring, hvor man kan få svar på stort set alle tænkelige spørgsmål vedrørende ApS og IVS.

Er du klar til at prøve kræfter med dit første iværksættereventyr, så klik dig ind på en af de to hjemmesider og få hjælp til at ordne alt det, du ikke selv har styr på. Det er slet ikke så svært at stifte selskab, når man har en erfaren samarbejdspartner ved sin side.

spo

DEL

Leave A Reply