Investeringstip: Sådan investerer du bedst dine penge

0

Er du en af dem der har set luksusfælden og griner en smule indeni dig selv, fordi du ikke har de problemer som de har der. Og er du også en af dem der ønsker at polstre din økonomi til hårde tider, ved at investere dine penge i eksempelvis aktier, obligationer og andre muligheder? Så vil denne artikel være for dig, da du i denne artikel vil finde ideer og tips til hvordan du bedst investere dine penge for at mindske risiko og skabe et større afkast.

Spred dig på flere investeringer

Når du skal investere, så skal du huske at sprede din investering så meget som muligt, så du ikke har alle æggene i én kurv. Det betyder at du skal huske at få diversificerede din investering, så du eksempelvis har spredt dig på eksempelvis aktier, obligationer og måske også den nye slags investering, som er bedre kendt som crowdlending, hvor du investere i lån.

Når du skal sprede dig ud på flere typer investering, så kan du vælge at sprede din samlede investering med 33 % på hver af de overstående muligheder, så du på den måde ikke risikere at tabe det hele, hvis en enkelt investering går dårligt. Men du får til gengæld det gennemsnitlige afkast på alle 3 investeringer, så du får et mere stabilt afkast i stedet.

Betal dig selv først

Du bør altid betale dig selv først, hvilket også betyder at du i starten af måneden vælger at overføre de penge som du ønsker at investere for, inden du begynder at bruge dem på forbrug. Hvis du vælger at gøre det i starten af måneden, så får du investeret langt mere end hvis du eksempelvis vælger at gøre det i slutningen af måneden for de penge du ’’har tilbage’’. De fleste af os har INGEN penge tilbage i slutningen af måneden og derfor så vil du med denne strategi overhoved intet få investeret.

Invester i crowdlending

Som jeg nævnte længere oppe, så er de typer investering de fleste kender ofte aktier og obligationer. Men crowdlending, hvor du investerer i lån er en ny måde at få investeret dine penge. Du skal forvente at der er lidt højere risiko ved at investere i forbrugslån, men ved crowdlending kan du forvente at få afkast på +10 % om året, hvilket er langt højere. Du kan eksempelvis læse mere om crowdlending på https://stabilokonomi.dk/ hvor Mark viser hvor meget han tjener på denne slags investering. Men husk nu at alt investering har risiko, så du skal selv gøre dit hjemmearbejde inden du kaster dig ud i at investere dine penge.

DEL

Kommentarerne er lukket.