Investeringstip: Investering i lån – Så meget kan man tjene på det

0

Der er kommet en ny og rimelig populær investeringsform, hvor du har mulighed for at investere i lån, i stedet for de mere traditionelle muligheder som eksempelvis at investere i obligationer og aktier, som mange danskere ved en lille smule om.

Men det der er problemet med at investere i eksempelvis aktier, er at du ikke har styr på hvor meget afkast du kan forvente at få, da du ikke kan se ud i fremtiden. Du investere altså i noget, som sagtens ville kunne give et afkast på 0 % og du har ingen påvirkning på om de stiger eller falder. Men her er den nye mulighed, med at investere i lån med crowdlending som du kan læse mere om på https://crowdlendingdanmark.dk/, hvor du faktisk får mulighed for at investere i lån, i stedet for at investere i aktier.

Hvad er crowdlending?

Crowdlending giver dig mulighed for at tage bankens rolle og faktisk låne penge ud til andre der har brug for et lån, og det betyder også at du kan få lov til at få det renteafkast som banken tidligere var de eneste der havde mulighed for at få. Det der gør crowdlending interessant, er at du faktisk kan forudse hvor højt et afkast du får på dine investeringer, og det betyder også at du kan planlægge dine investeringer og ved præcist hvor meget du har tjent efter eksempelvis 1 år.

Når du investere i lån med crowdlending, så er det overhoved ikke unormalt at få afkast på over 12 % om året på dine investeringer, hvilket er langt højere end hvad du kan forvente at få ved andre typer investeringer.

Hvad er fordelene og ulemperne?

Der findes naturligvis også fordele og ulemper ved at investere i forskellige typer lån, og nedenfor vil vi liste nogle af disse op, så du har et overblik over hvad du skal være opmærksom på når du vælger denne slags investering.

Fordele

  • Højst afkast, som ofte er over 10 %
  • Stabilt afkast, så du ved hvad du tjener
  • Du hjælper folk med at indfri deres drømme

Ulemper

  • Relativt høj risiko, som modsvarer afkastet.
  • Ofte så investerer du i udlandet

Som du kan se, er en af fordelene at du får et højt afkast, og det betyder også at der naturligvis er en eller anden form for risiko. Risikoen ligger primært i at du investere i forbrugslån, som ofte har høje renteudgifter og derved får du som investor får et højt afkast.

DEL

Kommentarerne er lukket.