Industritip: Gode råd til køb af pumper til industribrug

0

Spo1

Alle ved, hvad der definerer en pumpe, men mange bliver målløse, når de bliver bekendt med, hvor mange typer pumper der rent faktisk findes. I dag skal det handle om pumper til industribrug – primært inden for fødevarer og kemi. Du kan mere konkret forvente at få en række gode råd til at gøre en god handel på pumper. Lad os komme til sagen.

Find den rette pumpetype

Fortæller du en leverandør, at du gerne vil købe en pumpe, så vil du med garanti blive spurgt om, hvilken pumpe du er interesseret i at købe. Der findes nemlig flere pumper, end man kan tælle på to hænder.

Copenhagen Pump (leverandør af skræddersyede pumpeløsninger) giver dig et godt overblik over, hvilke pumper der findes i øjeblikket. Du vil bl.a. blive informeret om, hvad der definerer en slangepumpe, doseringspumpe, cirkulationspumpe og fadpumpe.

Er der behov for at aftappe syrer, kemikalier eller tilsvarende væsker, så vil det være oplagt at investere i en professionel fadpumpe.

Indhent tilbud fra flere leverandører

På jagten efter den rette pumpe til industriel brug er det sund fornuft at indhente tilbud fra flere leverandører. Der er nemlig ingen garanti for, at den største leverandør også er den bedste og billigste. Det er altafgørende, at man finder den rigtige pumpe til den rigtige pris, hvad enten man beskæftiger sig med fødevarer, kemi eller farmaci.

En god pumpe til industribrug er en pumpe, som både er nem og sikker at betjene. Pumpen skal desuden være veludviklet på alle parametre og være fremstillet af slidstærke materialer.

Det er umuligt at forudsige en pumpes levetid, men det er elementær logik, at kvaliteten har meget at sige. Foruden kvaliteten afhænger levetiden også af, hvor ofte man bruger pumpen, og hvordan man opbevarer den. Man har med andre ord mulighed for at maksimere levetiden ved at betjene og behandle pumpen korrekt.

DEL

Kommentarerne er lukket.