Industritip: Professionel håndtering af flammeskæring

0

Flame cutting – eller på dansk flammeskæring – er en ydelse, som mange danske virksomheder har brug for professionel hjælp til. Flammeskæring er ikke en disciplin, som alle kan mestre, da det kræver en specialiseret uddannelse.

Outsourcing kan hurtigt betale sig

Der er mange fagfolk, som har specialiseret sig i flammeskæring, hvorfor du som repræsentant for en virksomhed sagtens kan få hjælp udefra. Du skal dog overveje, hvorvidt ansættelse eller outsourcing giver bedst mening i din virksomheds situation.

Outsourcing kan hurtigt betale sig, og det gælder måske også, når det drejer sig om flammeskæring. AH Industries A/S er en af de danske virksomheder, som arbejder med denne specielle form for beskæring. Virksomheden kan håndtere alt fra indkøb til produktionsplanlægning, så du er ikke nødsaget til at ansætte dig ud af problemet.

I dag er det muligt at skære alle former for stålmaterialer, hvis man blot har købt det rigtige udstyr til formålet. Stål og aluminium er eksempler på nogle af de stålmaterialer, som kan skæres i ved brug af flammeskæring. Det meste kan altså lade sig gøre, så du kan også få skåret de komponenter, som du mangler.

Det er omkostningstungt at skulle investere i udstyr til flammeskæring, hvorfor de fleste små og mellemstore virksomheder benytter sig af outsourcing. Det bør du også overveje at gøre, hvis din virksomheds budget ikke rækker til nyt udstyr. Du kan eventuelt sætte en af dine medarbejdere til at regne på, hvad der bedst kan betale sig i jeres situation.

Flammeskæring bliver udført for virksomheder i mange forskellige brancher, hvor vindmølleindustrien, fødevareindustrien og værktøjsindustrien er nogle af de mest fremtrædende. Du kan undersøge mulighederne allerede i dag, hvis det er vigtigt for dig at finde den bedste (og måske også den billigste) løsning til din virksomhed. Ønsker du at indhente et tilbud, så kræver det sjældent mere end en mail eller et telefonopkald.

spo

DEL

Kommentarerne er lukket.