Industritip: CNC bearbejdning vinder frem herhjemme

0

Spo1

CNC bearbejdning, fræsning og drejning.

Du har sikkert stødt på alle ovennævnte begreber, hvis du enten ejer eller på anden vis er en del af en industrivirksomhed. CNC bearbejdning er ikke kun udbredt i Tyskland, Holland, Norge og Frankrig, men også i Danmark.

Hvorfor er denne bearbejdningsmetode blevet så udbredt og eftertragtet blandt danske virksomheder? Det vil vi forsøge at give dig svar på i artiklen, så der er al mulig god grund til at fortsætte læsningen.

Sådan fungerer maskinerne

En CNC maskine er en lynende intelligent, nøjagtig og effektiv maskine, som kan løse en hel verden af bearbejdningsopgaver. De effektive maskiner kan nemt programmeres og indstilles til at udføre bestemte bevægelser og omdrejninger. Det er derved muligt at fremstille forskellige emner efter individuelle krav og ønsker.

Du kan med CNC drejning / bearbejdning være helt sikker på, at alle de producerede emner bliver hundrede procent ens. Den høje nøjagtighed gør sig gældende, uanset om man bearbejder større eller mindre emner.

Ønsker man eksempelvis at lave en stor produktion af skilte eller møbler, så kan man glæde sig over, at produkterne bliver helt ens. Det er mildest talt en kæmpe fordel, som man ikke bør undervurdere.

Er det dyrt?

Den omtalte bearbejdningsmetode byder på så mange fordele, at man helt naturligt kommer til at forestille sig, at det koster en formue. Det kan ganske rigtigt være dyrt at outsource CNC drejning og fræsning, men høje produktionsomkostninger er bestemt ingen selvfølge.

Ingen opgaver er ens, så hvis du vil have en pris på din opgave, så er du nødt til at være opsøgende. Du kan starte med at tage kontakt til nogle af de virksomheder, som du ved har mange års erfaring med metalbearbejdning, herunder CNC drejning. Jo flere års erfaring, desto bedre, men der er naturligvis også andre faktorer, der spiller ind.

DEL

Kommentarerne er lukket.