Indretningstip: Tre tips til at gøre hjemmet mere unikt og personligt

0

De mange søgninger efter personlig boligindretning og unik boligindretning vidner om, at danske boligejere går efter det unikke og personlige, når det kommer til boligindretning.

Udfordringen ved at søge boliginspiration på nettet er, at man ofte glemmer sin egen stil og smag, når man ser, hvordan andre boligejere har grebet deres indretning an. Det er en skam, idet der gerne skal være en sammenhæng mellem ens personlighed og indretning.

I dag skal det handle om indretning med personlighed. Du får i den anledning intet mindre end tre gode tips til, hvordan du kan gøre dit hjem mere unikt og personligt.

Invester i håndlavede møbler

Ønsker du dig inderligt et mere unikt hjem, så hjælper det ikke, at du investerer i den samme sofa eller det samme spisebord som alle dine naboer.

Der er som udgangspunkt kun én måde, hvorpå du kan sikre dig, at dine møbler er helt unikke – nemlig ved at købe håndlavede møbler. Du kan for eksempel shoppe håndlavede plankeborde, bænke og tv-borde. Du kan evt. starte med at erhverve dig et stilfuldt plankebord.

Tænk ud af boksen

Det er ingen hemmelighed, at nogle mennesker er mere kreative end andre, men der er altså ingen grund til at give op og overlade alt arbejdet til en indretningsekspert e.l. Det er i hvert fald langt bedre, at du bruger din kreativitet og gør tingene på din egen måde frem for at lade andre bestemme for dig. Ingen kender jo din boligstil lige så godt som dig selv.

Unik boligindretning handler altså om at tænke ud af boksen og ikke være bange for at realisere nogle lidt skæve idéer.

Leg med farverne

De typiske vægfarver består af hvid, sort og grå, men hvem siger, at man ikke kan arbejde med farver som grøn, blå, rød og orange? Er du vild med pangfarver, så skal du ikke holde dig tilbage med at bruge en lidt utraditionel farve maling. Det er dit hjem og dermed også dig, som bestemmer, hvordan det skal se ud.

Husk at det er en god ting at skille sig ud – så længe man gør det med stil.

DEL

Kommentarerne er lukket.