Indretningstip: Sådan indretter du dit badeværelse

0

Badeværelset er foruden soveværelset og køkkenet et af de steder, hvor vi tilbringer allermest tid i hjemmet. Føler du dig ikke tilpas på dit badeværelse, så kan du tænke over, hvordan du skal gribe udfordringen an. Dette indretningstip skal netop handle om, hvordan du indretter det perfekte badeværelse.

Gå efter pladsbesparende løsninger

Hvad enten badeværelset er stort eller lille, så kan du gøre klogt i at gå efter pladsbesparende løsninger. Det er en realitet, at det er rarere at befinde sig på et badeværelse, hvor der er meget gulvplads, så det ikke bliver en klaustrofobisk oplevelse.

Hvordan sørger jeg for, at der bliver meget gulvplads på badeværelset? Det kan du gøre på følgende måder:

  • Vælg et væghængt toilet
  • Få opsat indbyggede skaber
  • Hold dig til de vigtigste møbler (og skil dig af med resten)

Vælg en flot og elegant bruseniche

Brusenichen har stor indflydelse på helhedsindtrykket, når det kommer til badeværelset. Den ideelle bruseniche til dit badeværelse skal passe perfekt ind – både størrelses- og stilmæssigt. Det kan f.eks. være relevant at kigge efter en bruseniche i glas, som kommer med mange uundværlige fordele.

En bruseniche i glas er først og fremmest praktisk, fordi den kan holde fugt og vand inden for brusenichen. Ydermere er det en flot og elegant løsning, som vil gøre noget godt for ethvert badeværelse. Det er i øvrigt fordelagtigt at købe en bruseniche, der er nem at rengøre og vedligeholde.

Vælg fliser i samme nuancer

Skal du indrette det perfekte badeværelse, så skal du ikke investere i fliser i mange forskellige farver. Du bør derimod holde dig til fliser i samme nuancer, så det ikke bliver alt for funky og spraglet.

Hvad angår fliser, så gælder det om at finde en løsning, hvor både farve og materiale passer til dit hjem. Endvidere bør du altid få en professionel til at montere fliserne på dit badeværelse.

spo

DEL

Kommentarerne er lukket.